Stine Eiby

 

“Jeg har igennem en lang række år beskæftiget mig med forskellige former for bestyrelses- og ledelsesarbejde i forskellige foreninger

2015 – 2019: Afdelingsformand for DSU Randers

2015-2016: Bestyrelsesmedlem i den lokale håndboldbestyrelse

2016-nu: Håndboldformand og hovedbestyrelsesmedlem i klubben.

2016-2018: Medlem og næstformand af Ungerådet Randers – Herunder med til at arrangere og afholde ungdomsteltet i ´Randersugen´

2017-2018 Forretningsudvalgsmedlem i DSU distrikt Midtjylland

2018-2019: Næstformand for DSU Distrikt Midtjylland og hovedbestyrelsesmedlem i DSU nationalt

2019-nu: Formand for DSU Distrikt Midtjylland og hovedbestyrelsesmedlem i DSU nationalt

 

Generelt har mine opgaver haft en overvægt af organisatoriske præg. Jeg laver rigtigt meget strukturelt og planlæggende arbejde. I lidt mindre grad bærer arbejdet også præg af politiske tiltag, såsom læserbreve, debatter mv.

 

Jeg er jo egentlig hel “grøn” hvad angår DUI og arbejdet omkring. Jeg synes dog arbejdet omkring børn, unge og deres familier er vildt spændende og meget givende. Jeg studerer til folkeskolelærer og fik et langt større kendskab til DUI under en af mine praktikker, og jeg mener arbejdet både i og omkring, er noget af det mest vigtige, vi kan tilbyde børn og unge og er uden tvivl en del af grundessensen for det sunde naturlige demokratiske liv, man kan give børn og unge i dagens Danmark.

Samtidig så er jeg slet ikke i tvivl om, at jeg vil kunne bidrage med en helt masse positivt til arbejdet i DUI. Jeg er næsten opvokset i det organisatoriske liv og har derfor en lang og god erfaring i at drive foreninger, arrangementer og afdelinger og håber dermed på at kunne skabe en masse gode tiltag og måske sætte spørgsmålstegn ved nogle af de måder som det hele drives på i dag.”

 

Stine Eiby

Medlem af DUI Aarhus

Opstiller til Hovedbestyrelsen

stineboeriis@live.dk

tlf: 51146480

Adresse: Søren Møllersgade 30C, 3.th, 8900 Randers C

Fødselsdato: 4. August 1996

Stine Ejbys kandidatur støttes af DUI Østerbro.