Ann Urbrand

 

2068 6842

urbrand@dui.dk

Ann er medlem af DUI-Østerbro

Anns kandidatur støttes af følgende afdeling: Østerbro, Skovlunde og Helsingør

 

 

 

 

 

 

Nuværende formand i DUI-LEG og VIRKE, Ann Urbrand, genopstiller som formand på Landsmødet den 24. oktober 2020.

 

Motivation til genopstilling:

Jeg synes bestemt ikke jeg er i mål endnu i forhold til vigtige opgaver for DUI- LEG og VIRKE og de ting jeg gerne vil arbejde med, for at DUI- LEG og VIRKE kommer videre og fremover er en organisation vi også kan være stolte af om 10 år.

 

Økonomi
Vi har fået et overblik over vores økonomi og har sikret en drift, der kan løbe rundt.
Men vi kæmper fortsat med års overforbrug og en dårlig likviditet. Det er noget jeg forsat vil have fokus på og være med til at gøre bedre.

 

Partnerskaber og nye samarbejdspartnere
Vi skal kigge på partnerskaber og nye samarbejdspartnere, som kan være med til at løfte os både som organisation, men også gøre os mere synlige, hvilket forhåbentlig vil gøre, at flere vil være med i vores fantastiske fællesskab, hvor der er plads både til flere medlemmer i de enkelte afdelinger men også helt nye afdelinger, der byder ind på både vores værdier og vores vision, men også den mangfoldighed vi også favner både i forhold til aktiviteter og måden vi laver dem på.

 

Børn og unge er vores vigtigste fokus
Vores Børne- og ungdomsarbejde på landsplan har lidt de seneste år. Vi skal have fundet vejen til nye måder at være sammen på, på tværs af landet og få skabt naturlige fællesskabet, der er med til at fremtidssikre vores allesammens DUI-LEG og VIRKE.

 

Møder og fællesskabet
De organisatoriske led i DUI- LEG og VIRKE er skåret helt ind til benet og det giver os udfordringer i den måde vi hver især repræsenterer organisationen. Vi mødes ikke så ofte og drøfter vores fælles udfordringer og muligheder og samarbejder og det skal vi have fundet nogle nye veje til. Dialogmøderne kan være en vej at gå, men der kunne også være andre greb vi kan gøre. Dette er også et vigtig arbejde, som jeg gerne vil arbejde med den kommende periode.

Meget mere kunne nævnes med dette er nogle at de pejlemærker jeg har fokus på.

 

Om Ann Urbrand

DUI’s formand bor på Østerbro i København og er uddannet lærer.

Hun arbejder som kultur- og idrætsmedarbejder i Kultur Ø, som er en del af Københavns Kommune. Derudover har hun en dag om ugen bijob som projektleder for DUI-Østerbro.

Ud over formandsposten i DUI er Ann Urbrand næstformand i Socialdemokratiet i København samt bestyrelsesmedlem i Bo-Vita og Bo-Vest.

Organisatorisk har hun også erfaring fra adskillige tillidsposter i DUI, heriblandt som formand for DUI’s lokalafdeling på Østerbro, kasserer på Bornholm og medlem af landsforbundets forretningsudvalg. Hun har været medlem af DUI siden 1988.

Ann er en stædig igangsætter og udvikler, der også gerne tager de mindre sjove opgaver. En af hendes store successer i DUI er, at hun har været med til at udvikle Børn i Bevægelse:

For fem år siden havde Børn i Bevægelse omkring 100 medlemmer. Nu går 500 børnemedlemmer til aktiviteterne, som finder sted både på Østerbro, Bispebjerg og i Husum og Sydhavnen.