Lene Paludan Hastrup

 

2856 8258

hastrup39@gmail.com

Lene er medlem af International og Børnepolitisk afdeling

 

 

 

 

 

 

 

Motivation til genopstilling
Når jeg genopstiller til DUI’s hovedbestyrelse er det fordi jeg tror på den strukturproces DUI står midt i. Den vil jeg gerne være med til at arbejde videre med og sikre, at den lander godt for HB, for sekretariatet men især for afdelingerne.

Jeg tror på, at DUI bliver en stærk organisation, der kan gøre en forskel via de mange aktiviteter der laves ude i afdelingerne, i samarbejde mellem afdelingerne og i det store fællesskab med aktivitetsfestival, Jubii-lejr m.v. Vi kan blive et attraktivt alternativ til spejderbevægelsen. Når vi står stærkere, har vi også en stærkere stemme, der hvor vi er repræsenteret. I DUF og det internationale samarbejde.

 

Om Lene Paludan Hastrup

Lene Paludan Hastrup bor på Frederiksberg og er forholdsvis nyt medlem af DUI, hvor hun er med i International og Børnepolitisk Afdeling.
Stor organisatorisk erfaring har hun til gengæld fra andre dele af arbejderbevægelsen: Hun er formand for AOF Frederiksberg-København og med i bestyrelsen for Socialdemokratiet på Frederiksberg, hvor hun også er kasserer. Oprindeligt er hun uddannet kontorassistent og arbejder for LO, hvor hun har været ansat i 35 år.

Lenes stærke sider ligger inden for organisatorisk, administrativ og strategisk udvikling – kompetencer som hun har opnået og udviklet i blandt andet LO, AOF og Socialdemokratiet.
Tom snak og gyldne løfter, som man senere løber fra, kan godt få Lene op i det røde felt. Snak og handling skal hænge sammen, mener hun.