Amalie Ølgaard Jensen

 

2223 0567

uglekiki@msn.com

Amalie er medlem af Cirkus Arcus

Amalies kandidatur støttes af følgende afdelinger: Odsherred, Avedøre og Rødovre

 

 

 

 

 

 

 

Motivation for opstilling 

Jeg har valgt at opstille til HB ud fra en anbefaling og efterspørgsel.
Nu er det min tur til at give den en skalle pædagogisk, kreativt og socialt. Disse begreber er gode kvaliteter som en HB repræsentant. Jeg er klar til at give den en skalle og se den forhåbentlige udvikling indenfor noget man godt kan lide.
Jeg har meget mere på hjertet og der er så meget i vente for mig, de unge i DUI og de næste generationer.

 

Om Amalie Ølgaard Jensen

Jeg har været i DUI siden 2002/2003, har været med på adskillige ture og lejre og har deltaget i mange afdelingaktiviteter. P.t er jeg med i LUU, som supplant i HB og aktiv arrangør. Jeg har i et par år deltaget som frivillig på Roskilde Festival for DUIs frugtbod.

DUI har betydet meget for mig gennem min opvækst, da jeg har fået en masse fede og spændende oplevelser, som har gjort meget for mig og min identitet. Jeg har mødt en masse mennesker gennem disse aktiviteter og deler oplevelserne med disse. DUI har åbnet en del døre for mig: jeg har været frivillig i andre sammenhæng, jeg har fået større perspektiv på hvad menneskelighed er, og hvad aktiviteter/kreativitet kan gøre. DUI skaber meget mere end man tror – jeg takker DUI for at tage imod med åbne arme uanset hvem man er.

Amalie er ved at færdiggøre pædagoguddannelsen på KP – Carlsberg og bor i Hvidovre.

 

Cirkus Arcus støtter Amalie Ølgaard Jensens kandidatur til Hovedbestyrelsen, men faktisk er det Amalies utrættelige og meget engagerede arbejde i LUU, der berettiger hende til en plads i Hovedbestyrelsen. Amalie kender vi som en aktiv pige, der gerne byder sig til, og tager fat i aktiviteter for og i fællesskabet. Selvom Amalie ikke længere er artist i Cirkus Arcus, møder vi hende stadigt på cirkuspladsen, hvor hun stadigt er en naturlig del af fællesskabet og hvor hun med stor opmærksomhed sikre at ingen falder udenfor i de igangværende aktiviteter.