Rebekka Sønderholm Bredahl

 

“Jeg har været medlem af DUI-LEG og VIRKE siden jeg blev født. Da jeg var kun 7 år gammel blev jeg valgt ind i LBU. Her sad jeg i 8 år. I løbet af de 8 år nåede jeg at være HB repræsentant 3 år, og formand 2 år. Så her har jeg altså både været med til HB-møder og landsmøder fra en tidlig alder. De sidste 2 år har jeg været deltager på et par DUF-møder som ungerepræsentant for DUI.

Sidste år deltog jeg på den årlige demokratiskole, her fik jeg mange gode internationale kontakter i DUI’s søskende-organisationer, og jeg lærte hvor vigtigt det er at vi unge blander os og hjælper til. Jeg fik også motivationen og værktøjerne til rent faktisk at gøre det. Så grundet dette, min alder og min viljestyrke, mener jeg altså at jeg kan bidrage til hovedbestyrelsen med et par nye friske briller fyldt med ideer til hvordan vi vokser og vedligeholder DUI-LEG og VIRKE.”

Rebekka er medlem af DUI Skovlunde.

Rebekkas kandidatur støttes af DUI Skovlunde og DUI Østerbro.