Marianne Halkjær

 

2395 4427

mariannehalkjaer@msn.com

Mariannes kandidatur støttes af følgende afdelinger: Hvidovre og Odsherred

 

 

 

 

 

 

 

Motivation til genopstilling

Mit fokus har altid været på at lave nogle fede aktiviteter for børn, unge og familier. Dette både lokalt men også på landsplan. Derfor har jeg også tidligere været voksenansvarlig for LBU i 5 år. Nu er jeg sammen med Tinna Glisbo Aktivitetsudvalget i DUI, hvor vi tænker kreative tanker om både gamle og nye aktiviteter i foreningen. Det vil jeg gerne blive ved med. Samtidig har jeg en stor organisatorisk erfaring, som jeg gerne deler.

 

Om Marianne Halkjær

Tidligere været aktiv i Hovedbestyrelsen, først i tilknytning til mit arbejde som voksenansvarlig for LBU. Siden på mit eget mandat.
Blev valgt til Hovedbestyrelsen igen sidste år i forbindelse med det ekstraordinære landsmøde