Rasmus Kjeldsmark Jakobsen

 

Rasmus Kjeldsmark Jakobsen bor i Vanløse og er næstformand i DUI siden 2016.

Han meldte sig ind i DUI som 17-årig. Dengang var han med til at arrangere 1. maj i Aalborg, hvor forbindelsen mellem DUI og fagbevægelsen er særlig stærk. Og man kunne ikke sidde i 1. maj-udvalget uden også at være medlem af DUI, mente DUI-afdelingsformand Helle Christensen, som dermed fik skaffet et nyt ungt medlem.

“Har i de sidste 4 år været næstformand og arbejdet med udvikling af DUI, en styrkelses af økonomien og en gennemgribende oprydning af administration af DUI. Herudover har jeg stået for arbejdet med vores fælles kursussted Ankersminde som ejes med DSU, samt arbejdet i vores nordiske organisation ABN.

Jeg stiller op til HB da jeg gerne vil forsætte dette arbejde men i en ny rolle som HB medlem, hvor jeg ønsker at støtte formandskabet i DUIs fælles vision om at engagere børn, unge og familier i udviklende og lærerige aktiviteter – med fælleskab som omdrejningspunkt. Jeg vil gøre mit for at vi når vores mål om at gøre DUI til Danmarks fortrukne, demokratiske legeplads for børn og unge med mere end 3000 medlemmer under 30 år.

Mit fokus vil vil være på udvikling af DUI og vores afdelinger, det nordiske samarbejde i ABN og ikke mindst arbejdet med at sikre udvikling af Ankersminde, så stedet kan være en god ramme for nationale aktiviteter og et sted der kan give DUI indtægter til nye aktiviteter.”

 

Rasmus er medlem af International og Børnepolitisk Afdeling.