Nu bliver det vildt! #nubliverdetvildt

 

Nu bliver det vildt! Naturen er på tilbagegang og det vil vi gøre noget ved. Derfor lancerer DUI-LEG og VIRKE sammen med Friluftsrådet projektet “Nu bliver det vildt” hvor lokale afdelinger af DUI-LEG og VIRKE kan blive endnu bedre til at lave naturaktiviteter som samtidigt passer på naturen. Brug gerne #nubliverdetvildt samt @friluftsraadet @duilegogvirke når i lægger billeder af aktiviteterne på Instagram.

 

Book en naturvejleder

Hvis din afdeling eller fællesledelse ønsker at blive endnu bedre til at lave naturaktiviteter, kan i tage fat i jeres lokale naturvejleder. De fleste kommuner har gratis naturvejledere som man kan booke til naturvandringer og naturaktiviteter. Den nemmeste måde at finde din lokale naturvejleder på, er ved at google “naturvejleder” efterfulgt at din kommune.

 

Bestil en gratis aktivitetskasse med aktivitetskatalog og blomsterfrø

Som en del af #nubliverdetvildt, kan afdelinger og fællesledelser hos DUI-LEG og VIRKE få tilsendt en aktivitetskasse med et aktivitetskatalog samt blomsterfrø, så det er nemt og sjovt at deltage i aktiviteterne.

Aktivitetskasserne udsendes så snart de er klar og kan bestilles ved at skrive til dui@dui.dk.

 

Deltag i Store PlanteDag

Store PlanteDag bliver en sjov dag hvor man kan gøre grunden omkring afdelingshuset eller kolonien endnu vildere. Sammen skal vi give naturen endnu bedre betingelser, ved at plante herboende blomster og planter.

Mere information om hvornår Store PlanteDag afholdes i 2022 kommer så snart det er klar.

 

 

Lav fede aktiviteter om naturbevarelse

Allerede nu kan du prøve kræfter med første udgave af #nubliverdetvildt Aktivitetskataloget, som kan downloades her.

I løbet af foråret vil en opdateret udgave også blive tilgængelig.