Bliv samarbejdspartner

Vores samarbejde med andre aktører er kernen i vores succes! Blev en del af et større netværk, hvor vi sammen kan skabe forandringer.

 

DUI-LEG og VIRKE har 36 lokalforeninger fordelt over hele landet, hvor vi sammen kan skabe flere og bedre fællesskaber for børn, unge og familier gennem en bred vifte af aktiviteter.

Vi har en stor erfaring med at omsætte kommunens sociale indsatser til meningsfulde fællesskaber, og vi forstår, hvordan man finder løsninger på lokale problemstillinger.

Med udgangspunkt i vores Verdensmålsstrategi arbejder vi på at bekæmpe social udsathed i Danmark med fokus på fattigdom, ligestilling og ulighed.

           

Du kan læse hele vores Verdensmålsstrategi HER

 

Hvad kan vi skabe sammen?

En praktisk vej til uddannelserne

Foto: DUI Odsherred/Holbæk

I Odsherred Kommune blev projektet BeautyTøzerne skabt. Her blev unge piger fra ressourcesvage familier samlet, til et ti ugers forløb om indre og ydre skønhed. Flere af pigerne har aldrig formået at gennemføre en ungdomsuddannelse, men har gennem projektet fundet motivationen til at starte på kosmetikuddannelsen.

Samme model blev anvendt til et andet projekt i Odsherred Kommune med unge drenge. Her var fokuset på kokkeuddannelsen gennem kokke-projektet KokAmok.

 

 

 

 

 

 

 

 

Børn i bevægelse

Foto: DUI Østerbro

I Københavns Kommune skaber man sammen med DUI på Østerbro nye muligheder for bevægelse for børn og unge i projektet Børn i Bevægelse. Her kan børn og unge udvikle motoriske kompetencer i ikke-konkurrenceprægede aktiviteter indenfor dans og bevægelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan kan vi få et samarbejde

Er I interesseret i at skabe et projekt med fokus på børn, unge og familier, så kan I tage kontakt til Udviklingskonsulent Freja Ipsen (freja@dui.dk).

Freja vil hjælpe med at skabe kontakt mellem potentielle samarbejdspartnere og en lokalafdeling. Forbundskontoret vil herefter holde projektet i hånden, og den lokale DUI-afdeling sørger for forankring og udførelse af projektet.

Vi har de frivillige ildsjæle, men vi mangler de gode projekter! Sammen kan vi give udsatte børn, unge og familier en ny chance i jeres lokalområde.

 

Projektrapporter

Du finder her vores tidligere projektrapporter.