DUI får ny afdeling i Rødby

14. februar 2019

”Vi mangler aktiviteter for børn her i Rødby,” siger Brian Stark. Derfor har han været med til at tage initiativ til åbningen af DUI’s nyeste afdeling.

 

DUI-Rødby blev stiftet 13. februar på et informationsmøde i Rødby, hvor flere DUI’ere i lokalområdet var mødt op for at vise deres interesse.

”Her i Rødby, hvor jeg bor, er der rigtig mange børn, som går og sparker til skraldespande og ikke rigtig ved, hvad de skal foretage sig,” siger DUI-Rødbys formand, Brian Stark.

”Vi vil gerne give børnene flere muligheder for at gå til nogle aktiviteter, udfolde deres kreative evner og få flere venner. Det er jo noget af det, vi er rigtig gode til i DUI,” siger Brian Stark.

Han har selv erfaringer fra flere andre DUI-afdelinger, da han boede i Storkøbenhavn. Men i 2018 flyttede han tilbage til Lolland, hvor han er født og opvokset. Her bor også hans datter, Jessica, som også glæder sig til, at DUI-Rødby får gang i aktiviteterne.

Først skal den ny bestyrelse have styr på lidt papirarbejde i forbindelse med åbningen af den ny afdeling. Bestyrelsen arbejder også med at skabe en god kontakt til kommunen, som forhåbentlig kan hjælpe med adgang til lokaler til aktiviteterne.

Blandt de mulige aktiviteter, som forældrene har talt om at sætte i gang, er mad over bål, gaming og kreative aktiviteter.

Ud over Brian Stark som formand består DUI-Rødbys ny bestyrelse af Kim Kruse (næstformand), Pierre Bach (kasserer), Allan Habekost (alment bestyrelsesmedlem) og Linda Larsen (suppleant).