Spil vi spiller

Her er beskrivelse af de spil vi ofte spiller

 

Overwatch

???

Starcraft 2

Er et strategispil drejer sig om indsamling af mineraler og gas, der bruges til konstruktion af bygninger og træning af nye enheder. Spillet følger den intergalaktiske krig mellem terrans, zergs og protoss. Vi spiller det typisk som hold spil hvor man er sammen 2-3 spiller og kæmper mod et eller flere andre hold-
Grundspillet er gratis, hvilket er nok for at kunne være med, det kan downloades her: https://starcraft2.com

Wolfenstein Enemy Territory

Et godt simpelt skydespil der tager sit udgangspunkt i 2. verdenskrig. Det er et hold spil, hvor hver deltager få en bestem rolle og spille. Det fede ved spillet er at det kun kan vindes hvis man samarbejder på holdet. Det er et gammel men gratis spil.
Det er et gratis spil, som kan hentes her sammen med de bane vi spiller: https://www.dui.dk/digital/spilcafe/online-wolfenstien/

Minecraft

Holdspil hvor der skal bygges og kæmpes
Spillet køb købes her: https://www.minecraft.net/en-us/

 

World of Tanks

WoT er et gratis spil, der kan hentes kvit og frit på nettet. Det er i bund og grund et skydespil, men du køre rundt i kampvogne. Vognene er utroligt detaljerede og landskaberne er rigtige flotte. Man køre i kampvogne fra før, under og lige efter 2. verdenskrig, fra 7 lande. USSR, Tyskland, USA, Frankrig, Storbritannien, Kina og Japan. Det gode ved spillet er, at det ikke er blodigt. Når man bliver ramt, kan ens besætning godt blive ramt, men man ser det ikke, da spillet spilles i 3rd. person mode eller i sniper mode. Det stiller krav til ens samarbejdsevner og holdånd, da der sjældent er plads til en “rambo” i dette spil. Det er et spil der er sjovt at spille alene, men endnu sjovere at spille sammen med nogle kammerater. Det er en rigtig god ide at man har et headset når man spiller. Ikke bare dette spil men til alle de spil vi spiller.

Spillet kan hentes gratis på denne adresse: http://worldoftanks.eu/game/

Bad company 2

Bc2 er et traditionelt skydespil. Det er i 1st. person mode og der er en masse våben man kan låse op efterhånden som man kommer længere ind i spillet. Det fede ved det her spil, er at stort set alt kan ødelægges. Huse, træer osv, kan skydes i stykker, så efterhånden som kampen trækker ud, så ændre banen sig, så ens taktik må ændre sig også. Der bliver mindre og mindre at gemme sig bag. spillet er til en vis grad blodigt, men ikke på nogen måde alarmerende da der kun kommer en rød farve når man bliver skudt. Spillet er rigtig sjovt at spille sammen og der kan pludselig gå rigtig meget tid med det.

Spillet er et købe spil, som kan købes via Steam Shop: https://store.steampowered.com/

Battlefield Heroes:

BFH er et traditionelt skydespil som de fleste kender det. I bund og grund gælder det om at skyde hinanden. Stilen ligner noget fra en tegneserie, så figurene og omgivelserne ser lidt anderledes ud end man måske er vant til. Man kan vælge at være en Commando, som er en sniper som giver støtte på afstand. Man kan være Gunner, som går i nærkamp og deler øretæver ud til højre og venstre, og man kan være Soldat som kan lidt af det hele. Samarbejde er også en god ting her, men der er også gode mulighed for at gå “rambo”, og få noget ud af det, inden man bliver skudt i smadder.

Spillet er gratis og kan hentes på dette adresse: http://www.battlefieldheroes.com/en/