Robotværksted – Advanced Learning

 

Afholdes over 6 hverdags aftener, typisk fra 18.00 til 20.00

Her vil du stifte bekendtskab med de forskellige sensor der følger med Lego Mindstorm. Vi laver forskellige avanceret øvelser med dem, så du lære at programmere og sammensæt sensorne. Så du kan få en robot til at gøre forskellige ting.

Alderen for denne aktivitet er fra 3. klasse og op efter. Gå du i 3. eller 4. klasse skal du tilmelde sig sammen med en forældre. Er du ældre, må du godt tilmelde dig alene, men forældre er altid velkommen.

Deltagerne vil blive delt op i 2 mandsgrupper, som sammen skal fungere som et team der løser de stillede opgaver. Opgaverne er forskellige og vil have fokus på leg, læring og samarbejde. Det er derfor vigtig, at deltagerne forpligter sig til at komme alle 6 gange. Der vil ikke være tid til, at gennemgå den tabte læring hvis en deltager misser en aften.

 

Fokus:
– Læring og viden om standard sensor
– Avanceret programmering af disse sensor
– Samarbejde i 2 mands team

 

Deltager forudsætning:
For at sikre at deltagerne har samme udgangspunkt i programmeringen, forventes det at du har deltager på en af vores “Newbie” hold.

 

Hvornår:
Vi opretter holdet når det passe ind i programmet og vi har fundet et lokale eller anden DUI afdelingen og lave aktiviteten sammen med.

Du kan se om der er planlagt nogen hold HER!