LAN-Party

Sammen med andre DUI afdelinger arrangere vi af og til et LAN-Party. Her giver vi børn og voksen mulighed for at spille sammen eller mod hinanden. Et Lan-party er en rigtig god måde at få børn til at være mere sociale sammen, mens de spille computer.

Dato, pris og tilmelding:

Mere information om dato for næste LAN-Party, pris og tilmelding kan findes HER!

COVID-19 hensyn:

Vi har lavet følgende ændringer i afviklingen af vores LAN-Party’s, for at kunne gennemføre dem mens vi er ramt af COVID-19
– Vi tager flere eller større lokaler i brug
– Vi sætter færre deltager ved hver bord
– Vi afvikler bespisningen ved computerne
– Overnatning sker hjemme eller i telt
– Alle har faste pladser og man må ikke bruge hinandens PC’er

Sted:

Sker typsik i DUI-s hytte i Ølstykke

Alder:

Typisk fra 1. kl. og op efter

LAN-Party weekend:

Weekenden går i alt sin enkelthed ud på at mødes og spiller så meget mod og med hinanden som vi kan. Der er kun enkelte faste programpunkter for weekenden, resten er spil i hold og enkeltvis. Vi sender dog alle børn i seng ved i seng senest kl. 00.00.

Du bestemmer selv hvad du vil spille, men undervejs vil der være konkurrencer og planlagte spil. Dem kan man deltage i som man selv ønsker det. Vil man være sikker på at have en computer at spille på hele weekenden skal man tage sin egen med. Ellers vil de computer som er i afdelingen gå på skift mellem dem der ikke har nogen computer, her kan man kun spille de spil computeren har.

Program:

 • Fredag:
  19.00 : Ankomst og fælles information
  19.00 : Computerspil starter
  00.00 : Computerspil slutter
 • Lørdag:
  09.00 : Computerspil starter igen
  09.00 : Morgenmad
  12.00 : Frokost
  19.00 : Aftensmad
  00.00 : Computerspil slutter
 • Søndag:
  09.00 : Computerspil starter igen
  09.00 : Oprydning i sove rum
  10.00 : Movkost
  11.30 : Fælles oprydning
  12.00 : Farvel

Deltager prisen dækker udelukkende mad og saft til morgen, frokost og aften måltiderne. Så transport, snack og sodavand skal man selv have med efter behov.

Ønsker man at spille andre spil end de gratis spil vi kan spille på nettet, skal man selv have dem med. Se evt. listen og spil vi spiller på vores hjemmeside – “Spil vi spiller“. Der vil på weekenden være medarbejder tilstede som kan hjælpe med problemer på computerne, men man skal som udgangspunkt kunne klare sine egne computer problemer selv.

Egen computer:

Tager man sin egen computer med, har vi følgende krav:
– Den skal have en opdateret antivirus
– Den skal kun have lovlige spil og programmer
– Den skal kunne tilsluttes et kablet netværk (Ethernet 1Gbit)

Følgende spil bør væres installeret på computeres, Counter Strike Source, Fortnite, Team Fortress 2, de bliver ofte spillet meget i løbet af weekenden

Lige ledes skal alle dine spil være opdateret hjemmefra, da vores Internet forbindelse ikke kan holde til at man opdatere mens vi spiller.

For mere info:

Har du spørgsmål eller lign, så skriv endelig til ml@dui.dk

Navnet:

Navnet “LAN-Party” kommer af at et computer netværk på engelsk hedder LAN (LocalAreaNetwork), så vi skal med danske ord have en Computer Netværksfest.