Online Gaming Event

Vi har besluttet at arrangere en række online gaming event for at skabe lidt fællesskab mellem vores medlemmer. Børn spiller meget på nettet, men det er ofte med de samme. Med dette event håber vi at de kan få nye spille venner og få lyst til at prøve nye spil. Eventet har især fokus på at det skal sjovt sammen mens vi hygger.

Hvordan:

Vi mødes på vores discord kanal, som er bygget op om de forskellig spil vi spille. Her kan deltagerne søge nye at spille med og udfordre andre hold

Eventet er bygget op om 2 aktiviteter

 1. Hyggespil
  Her kan deltagerne frit finde sammen og spille det de vil og med hvem de vil. Der er lavet nogle steder ud fra hvert spiltype, hvor deltagerne kan placere sig for at fortælle de andre spiller at de søger nogen at spille med. Vi vil samtidig prøve at have en frivillige medarbejde på spillene, som kan hjælpe med at koordinere så vi får alle med. Det er lidt svære online end i virkeligheden, men vi tror på at det kan lade sig gøre.
 2. Turneringspil
  Her sætter vi deltagerne samme i hold og starter en turnering hvor der spilles om små præmier. Vi starter i alt 4 turnering i hver event, det er frivilligt om man vil være med i turneringerne. Vi prøver at have lidt forskellige spil i turneringerne, så flest mulige har lyst til at være med.

Under hele eventet, vil der være et sted hvor deltagerne kan søge hjælp til spillene. Her vil en frivillige gøre hvad de kan for at hjælpe.

Dato:

Dato og tid for 2021 er følgende:

 • Lørdag d. 20. marts 2021 – kl. 14:00-22:00
 • Lørdag d. 17. april 2021 – kl. 14:00-22:00
 • Lørdag d. 18. september 2021 – kl. 14:00-22:00
 • Lørdag d. 23. oktober 2021 – kl. 14:00-22:00

 

Når vi nærmer os arrangementet, så opretter vi en facebook begivenhed med detaljerne om arrangement

 

Program:

Vi afvikler typisk vores event efter dette program

 • 14:00-22:00 – Fri spille er åbent
 • 14:00 – Turnering 1 starter
 • 15:30 – Turnering 2 starter
 • 17:00 – Turnering 3 starter
 • 18:30 – Turnering 4 starter

Hvilke spil der spilles vælges pr. arrangement og kan ses i Facebook begivenheden

 

Pris:

Det koster 20 kr. at deltage, pengene går til vores online annoncering og gevinster

 

Tilmelding:

For at kunne deltage, skal man være medlem af en af DUI afdelinger. Er du ikke medlem, i forvejen kan du tegne et intromedlemskab for 75 kr. som løber resten af året.
Tilmelding og evt. indmeldelse sker her: https://duiegedal.nemtilmeld.dk/

Spilletonen:

Vi vil gøre hvad vi kan, for at der under hele eventet er en god og sober tune mellem deltagerne. I og med at eventet kun er for medlemmer, så har vi navn og adresse på alle spillerne. Så vi forventer ikke at have problemer med item-hacker og lign, som man ser på andre spille event har.

Spil vi forventer at spille:

På nedenstående link. kan du finde listen over de spil vi forventer der vil blive spillet. Man behøves ikke at have alle spillene for at kunne deltage, men det er naturligvis en fordel. De er valgt ud fra hvad de børn vi har snakket med synes er populær. Har man et forslag til et spil vi bør have fokus på, så skriv endelig til os. Vær opmærksom på, at ikke alle spillene er gratis. Husk desuden at holde dine spil, opdateret inden event start.