Regional sommerlejr

Billede: DUI Glostrup

 

Corona er stadig over Danmark. Derfor flyttes JUBI-lejr til 2025, så vi følger JUBI-lejrens intervaller og samtidigt giver planlægningsgruppen arbejdsro til at lave en fantastisk lejr. I stedet har hovedbestyrelsen besluttet, at man i 2021 kan søge om midler til at lave regionale sommerlejre, så vi stadig møder hinanden og oplever at vi er en del af et landsdækkende fællesskab.

 

Hvem kan søge?

Afdelinger og fællesledelser kan søge, hvis man går sammen på tværs af afdelinger og fællesledelser om at skabe nye fællesskaber på tværs af DUI-LEG og VIRKE. De regionale sommerlejre, skal være åbne for alle medlemmer af DUI-LEG og VIRKE.

Der er i alt 60.000 kr. i puljen, som potentielt kan blive fordelt til regionale sommerlejre. Det er formandskabet som forvalter midlerne. Hvis ikke ansøgningerne vurderes indenfor formålet, bliver midlerne overført til andre aktiviteter i landsforbundet.

Ansøg via skabelonerne herunder (klik på billederne), som i sender til dui@dui.dk senest 1. april sammen med et foreløbigt budget. Herefter vil formandskabet gennemgå ansøgningerne. Det bevilligede beløb skal bruges på sommerlejren, og kan således ikke bruges til andre formål. For at komme i betragtning til en bevilling, skal jeres sommerlejr også være for personer som endnu ikke er medlem af DUI-LEG og VIRKE og I må meget gerne indtænke medlemsrekruttering i sommerlejren.

 

Ansøgningsskema:

 

Budgetskabelon: