Retningslinjer for kommercielle partnerskaber

DUI-LEG og VIRKE kan ikke stå alene

DUI-LEG og VIRKE har stolte traditioner for at arbejde sammen med samfundets forskellige aktører, om at sikre rettigheder for børn, unge og familier nationalt, og stærke lokalsamfund lokalt. Det er derfor en integreret del af vores værdier at have fokus på, hvordan vi sammen med andre kan gøre en positiv forskel for verden.

 

Vores partnerskaber bygger på verdensmålene

Hos DUI-LEG og VIRE ønsker vi at have en positiv indvirkning på verden. Vi indgår derfor kun partnerskaber med virksomheder og organisationer, som bidrager til opfyldelse af verdensmålene.

 

Vi er især optaget af om virksomheden eller organisationen,

  • Har overenskomst og dermed ordentlige arbejdsforhold for de ansatte
  • På nogen måde kan sættes i forbindelse med børnearbejde gennem direkte eller indirekte forsyningskæder
  • Arbejder målrettet med at afhjælpe klimakrisen gennem sin drift og sit virke

 

Vi holder hvad vi lover

Som samarbejdspartner til DUI-LEG og VIRKE kan man forvente en nysgerrig og troværdig organisation som holder hvad vi lover, og som er meget optaget af at balancere ønsket om organisationsudvikling samtidigt med at vi ikke går på kompromis med vores frivilliges tid og ønsker.

 

Kontakt til afdelinger og fællesledelser går derfor altid igennem vores forbundskontor, for at sikre, at afdelinger og fællesledelser føler sig trygge i at indgå en relation med kommercielle partnere.

 

Hvad indgår vi samarbejde om?

DUI-LEG og VIRKE indgår i partnerskaber, for at kunne opfylde vores formål på bedste vis. Partnerskaber kan derfor indeholde alt fra eksempelvis aftaler om aktivitetsmaterialer, til projekter der indebærer lønmidler eller aftaler om markedsføringskampagner. Konkret bliver henvendelser om partnerskaber vurderet fra henvendelse til henvendelse, men fælles for henvendelserne er, at partnerskabet altid skal være ligeværdigt.

 

Sådan laver vi partnerskaber

  • DUI-LEG og VIRKEs Forbundskontor modtager en henvendelse om at indgå i et partnerskab
  • Forbundskontoret screener baseret på verdensmålene den potentielle partner og orienterer den frivillige politiske ledelse om det potentielle partnerskab
  • Eventuel aftale godkendes igennem Forbundskontoret
  • Forbundskontoret står for den interne kontakt, så alt kommunikation med partneren går igennem Forbundskontoret

 

Forslag til lokale kommercielle partnerskaber

Herunder, kan du se nogle af de muligheder du har som forening, for at indgå sponsoraftaler med virksomheder.

Hos DUI-LEG og VIRKE er vi optaget af ordentlige arbejdsforhold, bæredygtighed af respekt for vores børns fremtid og transparens. Du vil derfor opleve at nedenstående liste indeholder virksomheder, som er dansk ejede og som udviser stor transparens.

Har du fundet en virksomhed med sponsoraftale eller har du betænkeligheder ved nogle af nedenstående virksomheder, skal du altid være velkommen til at kontakte forbundskontoret.

Vær opmærksom på, at aftalerne kan indeholde forpligtigelser, som man skal leve op til for at kunne fastholde aftalen.

 

Energiselskabet OK
OK støtter mere end 1.500 klubber og foreninger. Med en OK-sponsoraftale kan afdelingen tjene penge, hver gang medlemmerne tanker bilen. Se, hvordan du kommer i gang og vilkår her.

 

Jem & Fix
Hos Jem & Fix kan man søge om byggematerialer til en værdi af op til 25.000 kr.

Se mere om “I fixer, vi støtter” her.

 

KFI – samarbejd med din lokale købmand
Den erhvervsdrivende fond KFI uddeler sponsorater til købmænd, som kan gives videre til organisationer i lokalsamfundet.

Se her hvordan du kommer igang.