Internationalt Netværk

 

Internationalt netværk er DUI-LEG og VIRKEs internationale udvalg. Her sættes retningen for DUI-LEG og VIRKEs medlemskaber af ABN – Arbejderbevægelsens Børneorganisationer i Norden og IFM-SEI: International Falcon Movement – Educational Socialist International. Alle har mulighed for at blive en del af netværket.

Hvis du har spørgsmål til udvalget eller hvis du ønsker at blive en del af udvalget, kan du skrive til udvalgets sekretær Tobias Simonsen på tobias@dui.dk.

 

Udvalgets medlemmer:

  • Harun Muharemovic, DUI Brøndby og hovedbestyrelsen (udvalgsleder)
  • Ann Urbrand, DUI København og hovedbestyrelsen
  • Rebekka Bredahl, DUI Skovlunde og hovedbestyrelsen
  • Oliver Gabrielsen, DUI København
  • Bertram Jørgen, DUI København
  • Tobias Simonsen, sekretær fra Forbundskontoret

 

Referater fra møder:

 

Udvalgets kernedokumenter:

 

BLIV EN DEL AF INTERNATIONALT NETVÆRK

DUI-LEG og VIRKEs internationale engagement har fået vokseværk. Med formandskabet i ABN – Arbejderbevægelsens Børneorganisationer i Norden, samt europæiske samarbejdsprojekter igennem IFM-SEI og deltagelse på store lejre som Common Ground lejren i sommeren 2022, så er Internationalt Netværk i den glædelige situation, at der mangler et par flere hænder til at tage hånd om DUI-LEG og VIRKEs internationale engagement.

Har du lyst til at blive en del af Internationalt Netværk, kan du kontakte netværksformand Harun på harun@dui.dk eller 51161698.

 

DELTAG I E-mpACT – et projekt om fed online undervisning

E-mpACT er et nyt spændende projekt med DUI-LEG og VIRKEs søsterorganisationer i Slovenien, Storbritannien, Zimbabwe, Østrig, Palæstina, Norge, Danmark, Peru, Tyskland samt IFM-SEI i Belgien.

I løbet af de kommende tre år, bliver det derfor muligt på forskellige måder at være med i projektet. Har du lyst til at være med, kan du skrive til dui@dui.dk.

Tryk her for at downloade mere information om E-mpACT projektet.

 

LandsBørneUdvalget deltager i øjeblikket af Kids Got Rights projektet, som er finansieret af Europa Kommissionen og som inkludere at børn fra hele Europa drøfter børns rettigheder.

Se herunder udkastet til inspirationshæftet med aktiviteter, som er lavet gennem projektet.