Børn Hjælper Børn Fonden og CISU går sammen om cirkus-aktiviteter i Palæstina

30. marts 2020

 

DUI-LEG og VIRKEs solidaritetsfond, Børn Hjælper Børn Fonden, har i flere år samarbejdet med Nablus Performing Art and Circus School fra Palæstina, om at skabe fritidsaktiviteter indenfor cirkus og bevægelse i den nordlige del af Vestbredden. Nu går CISU – Civilsamfund i Udvikling ind i samarbejdet.

I forbindelse med DUI-LEG og VIRKEs 100 års jubilæum i 2005, blev Børn Hjælper Børn Fonden oprettet. Fonden støtter forskellige konkrete internationale solidaritetsprojekter for børn, med særligt fokus på at bekæmpe børnefattigdom og børnearbejde. Fonden drives i et samarbejde mellem DUI-LEG og VIRKE og forskellige samarbejdspartnere i arbejderbevægelsen.

Nablus Performing Art and Circus School har siden 1999 arbejdet med unges selvsikkerhed og samarbejdsevne gennem cirkusaktiviteter, i et af Palæstinas mest udsatte områder.

Du kan læse mere om Nablus Performing Art and Circus School i denne fine artikel fra Globalnyt.

“Det er fantastisk at det er lykkedes at få stablet et samarbejde med CISU på benene. Vores partnerskab med Nablus Circus School bidrager med helt unikke perspektiver til den danske udviklingsindsats” siger Helle Christensen, som er bestyrelsesformand for Børn Hjælper Børn Fonden.

Bevillingen fra CISU – Civilsamfund i Udviklings Civilsamfundspulje, betyder at Børn Hjælper Børn Fonden sammen med Nablus Performing Art and Circus School nu har 198.294 kr. gennem det næste år, til at nå ud til endnu flere børn og unge i Nablus og omegn.

Du kan se mere om Børn Hjælper Børn Fondens projekter i Uganda, Indien og Palæstina på hjemmesiden.

Har du lyst til at støtte Børn Hjælper Børn Fonden, vil alle beløb blive værdsat ved overførsel gennem konto 5301 0331515 eller via MobilePay nummeret 88189.