Ann Urbrand genopstiller som formand for DUI-LEG og VIRKE

9. september 2020

 

Nuværende formand i DUI-LEG og VIRKE, Ann Urbrand, genopstiller som formand på Landsmødet den 24. oktober 2020.

Motivation til genopstilling:

Jeg synes bestemt ikke jeg er i mål endnu i forhold til vigtige opgaver for DUI- LEG og VIRKE og de ting jeg gerne vil arbejde med, for at DUI- LEG og VIRKE kommer videre og fremover er en organisation vi også kan være stolte af om 10 år.

Økonomi

Vi har fået et overblik over vores økonomi og har sikret en drift, der kan løbe rundt.

Men vi kæmper fortsat med års overforbrug og en dårlig likviditet. Det er noget jeg forsat vil have fokus på og være med til at gøre bedre.

Partnerskaber og nye samarbejdspartnere

Vi skal kigge på partnerskaber og nye samarbejdspartnere, som kan være med til at løfte os både som organisation, men også gøre os mere synlige, hvilket forhåbentlig vil gøre, at flere vil være med i vores fantastiske fællesskab, hvor der er plads både til flere medlemmer i de enkelte afdelinger men også helt nye afdelinger, der byder ind på både vores værdier og vores vision, men også den mangfoldighed vi også favner både i forhold til aktiviteter og måden vi laver dem på.

Børn og unge er vores vigtigste fokus

Vores Børne- og ungdomsarbejde på landsplan har lidt de seneste år. Vi skal have fundet vejen til nye måder at være sammen på, på tværs af landet og få skabt naturlige fællesskabet, der er med til at fremtidssikre vores allesammens DUI-LEG og VIRKE.

Møder og fællesskabet

De organisatoriske led i DUI- LEG og VIRKE er skåret helt ind til benet og det giver os udfordringer i den måde vi hver især repræsenterer organisationen. Vi mødes ikke så ofte og drøfter vores fælles udfordringer og muligheder og samarbejder og det skal vi have fundet nogle nye veje til. Dialogmøderne kan være en vej at gå, men der kunne også være andre greb vi kan gøre. Dette er også et vigtig arbejde, som jeg gerne vil arbejde med den kommende periode.

Meget mere kunne nævnes med dette er nogle at de pejlemærker jeg har fokus på.

 

20 68 68 42
urbrand@dui.dk
Ann er medlem af DUI-Østerbro.

 

Stil op til hovedbestyrelsen

Vil du også gerne stille op til hovedbestyrelsen eller formandskabet, er det muligt helt indtil landsmødet d. 24. oktober kl. 12.

landsmøde hjemmesiden kan du se hvordan du stiller op, og finde alt den information du skal bruge i forbindelse med landsmødet.