DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen eller hver for sig. Ønsker man at tilbringe mere tid med sin familie i glade, hyggelige og kreative omgivelser, er DUI det helt rigtige sted. Udover vores faste ugentlige aktiviteter har vi også en masse weekendture, lejre og arrangementer som man kan deltage i hvis man skulle havde lyst.

 

DUI drives udelukkende af frivillige der lægger mange kræfter i, at skabe gode og trygge rammer for vores aktiviteter. Alle vores aktiviteter er direkte forbundet med de interesser vores frivillige har. Det betyder derfor også, at aktivitetsudbuddet i vores enkelte afdelinger meget forskelligt. Men for at skabe et bedre overblik, har vi her forsøgt at samle dem i forskellige kategorier.

 

Teknologi: Vi elsker teknologi og vi ser teknologi som en vigtig del af børn- og unges dannelse. Hos os kan du prøve kræfter med LAN-party og gaming i et ikke-konkurrencepræget miljø, du kan lære at programmere og styre din egen robot. Du kan også lærer at lave YouTube videoer og vi er meget åbne for nye teknologiske aktiviteter.

 

Natur: Vi elsker at lave bålaktiviteter og nyde naturen for forskellig vis. Hos os kan man bl.a. deltage på hytteture, kanoture, fisketure og sejladser

 

Genbrug: Vi er helt tossede med kreative værksteder. Vi laver gerne aktiviteter som er sjove, og samtidigt gør en forskel for verden. Få repareret f.eks. din cykel i et af vores cykelværksteder.

 

Bevægelse: Børn og bevægelse er noget vi har gjort i mange år. Vi laver MGP dans, parkour, springgymnastik, lege og andre bevægelseshold for børn. Vi spiller bold, går til svømning og cykler hyggelige ture sammen.

 

Andre aktiviteter: Vi spiller også brætspil, afholder fællesspisning, laver cirkus, spiller musik, er ude som nisser, laver beauty produkter og meget mere.

 

Landsdækkende aktiviteter: Derudover afholder vi også en række landsdækkende aktiviteter på tværs af afdelingerne, såsom Aktivitetsfestival, JUBI-lejr, Børnetræf og Ungdomstræf.

 

DUI-LEG og VIRKE blev stiftet i 1905 og vi har lige siden været aktiv med et hav af forskellige aktiviteter målrettet børn, unge og deres familier. Vi har et fantastisk fællesskab og håber at du og din familie også vil være med.

 

Hvis du ønsker at være frivillig i DUI er det naturligvis også muligt.