Hvad er din nuværende og tidligere tilknytning til bestyrelsesarbejde og DUI?

Min tilknytning er, at jeg har været formand for DUI- LEG og VIRKE de seneste 2 landsmødeperioder. Er formand for DUI København, der er en stor afdeling med aktiviteter flere steder i byen. Har haft mange tillidsposter i min tid i DUI- LEG og VIRKE og kender til arbejdet både som lokalformand, kasserer, ansat og ledelse. Bruger mine netværk både til at gøre opmærksom på DUI- LEG og VIRKE, men også til at øge samarbejdet med andre til gavn for alle. Har altid lavet forskellige projekter og søgt midler til disse.

 Hvorfor stiller du op til DUI´s hovedbestyrelse eller formandskab?

Jeg stiller op fordi mit arbejde som formand ikke er slut. Vi har de seneste år ikke kunnet nå så langt som vi gerne ville. Der er nu styr på økonomien – i den forstand at vi ved, hvad vi har med at gøre og kan nu arbejde mod nye mål.

Vi skal være mere fælles og vi skal have en større deltagelse af børn og unge i vores aktiviteter. Vi skal engagere flere i vores fællesskab og vi skal have fundet midler til mere uddannelse af vores frivillige og have mere samarbejde både med vores venner i fagbevægelsen men også med andre der kan få øjnene op for de mange gode aktiviteter vi laver rundt omkring i landet. Og sidst men ikke mindst vi skal fortsætte det internationale arbejde vi er startet på i ABN, IFM og internationalt netværk til gavn for flere unge både i Danmark og i resten af verden.