Kursusweekend (aflyst)

 

Grundet for få tilmeldinger, bliver vi desværre nødt til at aflyse kursusweekenden den 10.-12. november på Ankersminde. Det er virkelig ærgerligt, at vi igen skal aflyse et arrangement, men da vi har kun fået 5 tilmeldinger, kan vi ikke forsvare at afholde kursusweekenden.

 

Velkommen til DUI-LEG og VIRKE’s Kursusweekend på Ankersminde

Vi er glade for at byde jer velkommen til en inspirerende weekend, hvor vi forener det faglige og det sociale i en enestående oplevelse. Vores mål med denne kursusweekend er at ruste vores dedikerede frivillige medlemmer med de nødvendige kompetencer til at styrke deres arbejde i DUI-LEG og VIRKE. Samtidig ønsker vi at skabe et inkluderende og engagerende miljø, hvor I kan nyde tid sammen med andre passionerede DUI’ere. Alle frivillige i DUI-LEG og VIRKE er inviteret til kursusweekenden i uge 45. Der er tale om multikurser, idet vi kører flere sideløbende kurser den samme weekend på samme lokation. Læs mere om kurserne længere nede.

 

Faglig og Socialt Synergi:

På denne weekend har vi sammensat en række faglige kurser, hvor I vil få ny viden og værktøjer, men også give jer mulighed for at fordybe jer i samarbejdet med andre DUI’ere. Vi tror på, at det er netop i det fællesskab, I finder inspiration og kreativitet til at gøre en forskel i vores organisation.

 

Nedenfor finder I en kort præsentation af de 5 udbudte kurser:

  1. Bestyrelseskurset:

Oplægsholder: AOF

  • Dette kursus handler ikke kun om at udvikle dine bestyrelseskompetencer, men også om at forstå værdierne bag DUI-LEG og VIRKE og hvordan vi bedst bruger hinanden i vores frivillige arbejde. Vi vil dykke ned i bestyrelsens rolle, ansvar og opgaver, samt udforske, hvordan vi kan skabe en stærkere sammenhæng og fælles retning i vores arbejde. Bestyrelseskurset vil give dig både praktiske redskaber og refleksioner over, hvordan du kan bidrage positivt til organisationen.

 

  1. Introkurset (Intro til DUI-LEG og VIRKE):

Oplægsholdere: Ann Urbrand og Sandra Markussen

  • Vil du forstå, hvad DUI-LEG og VIRKE virkelig står for? Dette kursus giver dig en dybere indsigt i organisationens historie, værdier og forventninger til frivillige. Vi vil udforske, hvordan du kan finde din plads og gøre en forskel som frivillig. Kurset er interaktivt og giver dig mulighed for at lære fra andres erfaringer og dele dine egne. Vi forventer en engageret dialog om vores fælles værdier og mål.

Se en video om introkurset her: Introkursus

 

  1. Grundlæggende kursus i fundraising:

Oplægsholder: Claes Horne Kjældgaard

  • Fundraising er en nøglefærdighed for frivillige, og dette kursus vil give dig værdifuld viden om, hvordan du kan søge midler til dine projekter. Vi vil dække emner som, hvad man kan søge penge til, hvor man kan søge dem, og hvordan man skriver en effektiv ansøgning. Derudover vil vi diskutere specifikke krav og overvejelser, når det kommer til at søge midler til forskellige typer projekter. Både små og store projekter vil blive behandlet, og vi vil også diskutere potentielle faldgruber og konsekvenser af dårlig fundraisingpraksis.

Se en video om fundraisingkurset her: Fundraisingkursus

Se programmet for fundraisingkurset her: Program for kursus i fundraising

 

  1. Fra idé til handling kurset:

Oplægsholder: Tanja Nyegaard Jelkær Larsen

  • Dette kursus guider dig gennem hele processen fra at have en idé, til at føre den ud i livet som et succesfuldt projekt eller arrangement. Vi vil starte med at udforske, hvordan man identificerer og udvikler en idé, og derefter vil vi se på, hvordan man planlægger og udfører det praktiske arbejde for at nå sine mål. Uanset om du drømmer om at oprette en ny aktivitet i din afdeling, eller organisere en større begivenhed, vil dette kursus give dig de nødvendige værktøjer og strategier.

 

  1. Kreakurset:

Oplægsholdere: Ulla og Frank Christensen

  • Dette kreative kursus fokuserer på upcycling og brugen af naturmaterialer til at skabe unikke genstande. Du vil lære at give nyt liv til gamle tekstiler og materialer ved at lave ting som bæltetasker, forklæder, bogmærker og bogbind. Da julen nærmer sig, vil vi også udforske hvordan man kan lave smukke og sjove julefigurer fra naturligt fundne træstykker. Du er velkommen til at medbringe gamle, aflagte tøjstykker, og hvis du har nogle træstykker eller andre materialer, er de også velkomne. Dette kursus er praktisk og kreativt orienteret, og det vil give dig mulighed for at skabe noget unikt samtidig med at du lærer om bæredygtig genbrug.

Se en video om kreakurset her: Kreakursus

 

Praktisk:

Dato: 10.-12. november 2023

Tid: Fredag kl. 20 – Søndag kl. 14

Sted: Ankersminde – Gadsbøllevej 100, 5492 Vissenbjerg

Pris: 500 kr. (hvis afdelingen IKKE får kursustilskud fra kommunen*)

1000 kr. (hvis afdelingen får kursustilskud fra kommunen)

*Dette skal dokumenteres

Tilmelding foregår gennem afdelingen på medlemssystemet

 

Er der spørgsmål, kan I kontakte Sandra Markussen på 40 42 43 96 eller sandra.markussen2608@gmail.com.

 

Vi glæder os, at se jer alle sammen til en fantastisk weekend i november!

 

Download invitationen i PDF her:

Kursusweekend