Joachim Lærke Lyager

Joachim Lærke Lyager
Organisatorisk afdelingskonsulent
18 ½ timer/ugen
Født 1973

joachim@dui.dk
41 41 76 89

Som ansat hjælper Joachim Lærke Lyager DUI-afdelinger med at få styr på det organisatoriske arbejde, som er nødvendig i en lokalafdeling.

Han skal ikke lave de administrative opgaver for afdelingerne, men hjælpe med råd og vejledning om for eksempel medlemsindberetninger, regnskaber og årsmøder.

Selv blev Joachim medlem af DUI, da han blot var en måned gammel. Hans tyske far havde været med i Die Falken, og efter at være flyttet til Danmark startede Joachims far DUI’s lokalafdeling i Munkebo.

Som barn og voksen har Joachim været med i seks forskellige lokale afdelinger af DUI. Han var med til at stifte DUI’s afdeling i Ølstykke, hvor han bor sammen med sin kone og deres to børn. For Joachim er DUI et fristed og en livsstil, hvor fællesskabet og det sociale samvær spiller en meget stor betydning.

Joachim har altså en enorm viden om DUI – og et stort netværk blandt DUI’ere rundt om i Danmark. Han er kreativ til grafisk arbejde og god til at fotografere. Derfor ser man ofte Joachim på spring med sit kamera på for eksempel Aktivitetsfestivalen eller JUBI-lejren.

Normalt er Joachim en godmodig mand, som er positiv over for sine medmennesker. Men han bryder sig ikke om folk, som snyder, bryder reglerne eller behandler andre uretfærdigt.