Weekendtur på Fyn

22. august 2019

DUI’s tre afdelinger omkring Odense tager sammen på weekendtur til Vejlby Fed, 23.-25. august.

DUI’s weekendtur til Vejlby Fed er blevet en fast årlig tradition. I år deltager 25 DUI’ere på den fynske lejrtur, heraf 18 børn og unge under 30 år.

”Vi lægger os lidt op ad genbrugstemaet for Aktivitetsfestivalen i oktober, så børnene kommer blandt andet til at sy nye tasker af gamle cowboybukser,” fortæller Dorte Rasmussen fra DUI-Højstrup.

”Børnene lærer også at støbe myggelys, og så skal vi skal spille gliderundbold og på aftenløb. Men egentlig betyder fællesskabet mere for børnene end selve aktiviteterne, og faktisk har flere af børnene spurgt, om vi ikke snart skulle på en ny lejrtur,” siger Dorte Rasmussen.

Meteorologerne har lovet godt vejr til weekenden, så børnene kan formentlig også glæde sig til en tur i vandet. Feriekolonien Vejlby Fed ligger nemlig helt ned til stranden ved Båring Vig, nordøst for Middelfart.

Weekendturen betales af Fællesledelsen Fyn og Odense Fællesledelse.

”Odense Fællesledelse stiller feriekolonien gratis til rådighed, og Fællesledelsen Fyn betaler for kost og aktiviteter. Det gør vi for at ryste de fynske DUI-afdelinger sammen. Og når vi har økonomien til det, så synes vi, det er en god prioritering. Til gengæld må afdelingerne så selv betale transporten,” siger Jonna Ivarsen, formand for DUI-Korsløkke.

 

Klik her for at læse mere om mere om feriekolonien Vejlby Fed

 

Hold øje med DUI’s facebook-opslagstavle – her lægger arrangørerne billeder op i løbet af weekenden.