Stem på DUI-Skibet – de kan vinde 100.000 kroner

7. november 2019

Nu kan du SMS-stemme på DUI-Skibet, som er med i kampen om at vinde 100.000 kroner.

 

Skibet er blandt de fem østjyske finalister i Fantastiske Fællesskaber – et projekt, som hylder frivilligbaserede fællesskaber rundt om i Danmark.

”Jeres støtte vil glæde os på Skibet. Hvis vi vinder, vil de 100.000 kroner være en god start til at få gang i vores lokale afdeling og få lavet vores landbase,” siger Peer Bonnemann Larsen fra DUI-Skibet.

Landbasen er et opholdssted, som Skibet gerne vil overtage til skibsaftener, vedligehold og opbevaring af ting.

Skibet blev optaget som DUI-afdeling i september 2019 og er dermed en af DUI’s nyeste afdelinger.

Historien går dog længere tilbage: Det tomastede sejlskib blev bygget i 1880, og Peer Bonnemann Larsen købte det i 2013. Senere har afdelingen også overtaget en fiskekutter samt en sejlbåd.

I dag holder DUI-Skibet til i Aarhus Træskibshavn og er til glæde for både børn og voksne.

”I sommer var vi på besøg i Juelsminde hos sommerlejrene for DUI-Horsens og DUI-Hvidovre. I løbet af ugen havde vi 40 DUI’ere med ude at sejle, og det var en rigtig god oplevelse. Det har givet vores frivillige blod på tanden i forhold til det videre arbejde med at opbygge vores lokale afdeling,” siger Peer Bonnemann Larsen.

Faktisk har Peer Bonnemann Larsen selv en fortid som DUI-barn fra Frederikshavn. Han har 51 års erfaring med at sejle. Derudover er han pensioneret socialpædagog og har arbejdet med børn og unge i mange år.

 

Sådan stemmer du på Skibet: Send en SMS med ØJ 5 til 1272 – husk et mellemrum mellem ØJ og 5.

Sidste chance for at stemme er 14. november. Vinderen offentliggøres 21. november.

 

Klik her for at læse mere og se video hos TV 2 Østjylland