Ølstykke afdeling laver online YouTube undervisning i corona-tiden

27. marts 2020

 

I samarbejde med Tuborgfondets akutpulje kan du nu lære at lave fede videoer til YouTube, imens du alligevel sidder der hjemme på computeren. Forløbet starter i næste uge, og du og dine venner er inviteret.

 

DUI-LEG og VIRKE i Ølstykke inviterer nu børn og unge over hele landet, til at deltage i et online forløb om at lave YouTube videoer. foreningen havde netop startet et begynderforløb for 9 teenagere, da corona-krisen brød ud.

“Vi har tidligere drevet lokal stationen TV Falken i København. Det er noget helt andet at skulle tilrettelægge online forløb, det er en sjov udfordring som vi ser frem til” siger Morten Lyager, frivillig i DUI-LEG og VIRKE Ølstykke.

På online forløbet kan du lære hvordan du bliver selvsikker foran kameraet, og du får tips til hvordan du redigerer dine videoer med lys og lyd. Forløbet varer 6 uger og indeholder noget nyt hver uge. Hver undervisningsgang varer 1 time.

YouTube forløbet har primært fokus på hvordan man bruger sin mobiltelefon til at lave videoer, så flest mulige kan være med.

Tilmeld dig forløbet her.

Tuborgfondets akutpulje har støttet projektet med 12.000 kr., som skal bruges til indkøb af licenser og udstyr.