Landsbørneudvalget, også kaldt LBU i daglig tale fortæller hvad de går og roder med

26. februar 2021

Skrevet af Monika Findsen

 

LBU´s formand Mia – Maja fra Højstrup og Voksen ansvarlig Dorte Rasmussen deltog på sidste online hovedbestyrelsesmøde (HB) hvor Mia – Maja fremlagde hvad de har i støbeskeen for året.

De har taget udfordringen op som Landsforbundets formand Ann Urbrand har givet dem, så lige nu arbejder de på et online projekt som snart går i luften, vi venter lidt med at afløser hvad det er, siger Mia – Maja med et smil på læben og opfordre alle børn til at være med, for det bliver sjovt.

De arbejder også på at kunne komme på en studietur til Norge eller Sverige, for at se hvordan de arbejder med Børnekonventionen (Børns rettigheder) som vi selv arbejder med.

Desværre er LBU også ramt af Fru Corona og det betyder at de bliver nød til endnu engang at aflyse weekendturen d. 13 – 14. marts 2021, som skulle have rystet dem alle sammen efter den lange nedlukning, hvilket de er meget kede af, fortæller Mia – Maja, men hun lover der kommer en ny dato for ryste sammen weekenden så alle LBU’erne nye som gamle kan blive rystet sammen.