Kursusweekend

22. juni 2023

Alle frivillige ledere i DUI-LEG og VIRKE inviteres til kursusweekend i uge 45. Der er tale om multikurser, idet vi kører flere sideløbende kurser den samme weekend på samme lokation. Læs mere om kurserne længere nede.

Har du børn, er du meget velkommen til at tage dem med. Der er planlagt forskellige aktiviteter afhængig af aldersfordeling, og der vil være rig mulighed for at hygge sammen, når der ikke er undervisning. Overnatning vil foregå på 4-mandsværelser eller i sovesal.

 

Samvær og personlig udvikling:

Det er efterhånden ved at være længe siden, at vi sidst har haft fokus på samvær i DUI-LEG og VIRKE på landsplan. Derfor håber vi, at alle vil tage godt imod vores initiativ og tilmelde sig denne weekend. Der vil være mulighed for hygge og socialt samvær med andre kursusdeltagere på tværs af afdelinger i pauserne og om aftenen.

 

HUSK allerede at sætte X i kalenderen nu!

 

Endeligt kursusprogram udsendes senere, men vi lægger op til kursusstart lørdag morgen og masser af gensynskram fra ankomst fredag.

Der er allerede nu 4 kurser på plads, og der arbejdes på 2 kurser yderligere, som forventes at omhandle krea og de unge frivillige som målgruppe.

 

  1. Introkursus

Primært for de nye frivillige som gerne vil lære organisationen bedre at kende, lære hvad der forventes af dem som frivillige og hvad vores organisation har af mulighed.

 

  1. Bestyrelseskursus

For bestyrelsesmedlemmerne som gerne vil lære hvilke forpligtelser der følger med at sidde i en bestyrelse, samt gode råd og idéer til praktisk udførelse af bestyrelsesarbejde.

 

  1. Fundraising

For alle der vil blive bedre til at søge om penge til forskellige projekter/ aktiviteter/ arrangementer.

 

  1. Fra idé til handling

For alle der vil lære at lede et projekt, og komme i mål med deres mange gode idéer.

 

Praktisk:

Dato: 10.-12. november 2023

Tid: Fredag kl. 20 – Søndag kl. 14

Sted: Ankersminde – Gadsbøllevej 100, 5492 Vissenbjerg

Pris: 1000 kr. (hvis afdelingen får kursustilskud fra kommunen)

500 kr. (hvis afdelingen IKKE får kursustilskud fra kommunen*)

*Dette skal dokumenteres

Tilmelding foregår gennem afdelingen

 

Vi glæder os, at se jer alle sammen til en fantastisk weekend i november!