Nu kan du komme med på DUI ungdomskurser

3. juli 2020

Tilmeld dig på dui.nemtilmeld.dk

Du kan være med i DUIs fantastiske fællesskab og lære noget om dig selv, om DUI og møde nye venner…

Vi tager afsted i weekenden den 20. til 22. november 2020 – til en hytte på Sjælland – der kommer nogle og laver mad til os, så vi får mulighed for at hygge MAX, ha det sjovt, lege og fjolle og være skøre teenagere og få en god pause fra lektierne.

Når man er ung og teenager, er man på vej til at blive voksen, men man kan stadig godt tillade sig at være liiidt barnlig, for man er jo ikke helt voksen endnu. Så kan man altid bruge undskyldningen for at man ikke er helt moden, når man laver noget barnligt. Det virker bare skørt, når man er voksen!


Det kan godt være at voksne kan være irriterende og at de ikke altid forstår en. Men de er der forhåbentlig altid, når man har brug for dem. Og sådan vil det også være denne weekend – der kommer to ”voksne” DUIere og underviser og styrer os igennem weekenden, og så er det altså også meget rart med nogen til at lave mad.

En kæmpe fordel ved at være på ungdomskursus er, at man får lov til at bestemme noget mere selv. Ens forældre er ikke med og det giver en mere frihed og det er ret fedt!

 

Du skal tage med på ungdomskursus:

– fordi du kan li at være sammen med andre unge

– fordi du er ung og elsker frihed

– fordi du gerne vil være med i et fantastisk fællesskab

– fordi du kan li at lære noget om dig selv og lære noget om DUI

– fordi du er fjollet og elsker spas

– fordi du gerne vil udfordre dine egne grænser

– fordi du vil møde nye venner, måske endda en kæreste

– fordi det er mega fedt at være på weekendtur ~ ungdomskursus

Og så lige det alvorlige om COVID-19: Vi overholder alle sundhedsstyrelsens anbefalinger og retningslinjer om god afstand, hygiejne og 1 meters afstand, så vi kan være sammen og passe godt på hinanden samtidig.

Du har mulighed for at komme afsted hele 4 weekender, med forskelligt indhold.

Kursus 1, 20.-22. november:
Vi skal møde de andre deltagere på ungdomskurset, som vi lære bedre at kende igennem leg, teambuilding og forskellige øvelser. Vi skal udvikle os selv, vi får redskaber til brug i det daglige arbejde og deltagerne vil blive præsenteret for en hjemmeopgave efter eget valg.

 

Kursus 2, 8.-10. januar 2021:

Vi skal gense vores nye venner og lære at planlægge, organiser og gennemføre en event.

Vi skal være aktive sammen og de unge skal afprøve tale- og præsentationsteknik foran en stor gruppe mennesker.

 

Kursus 3, 19.-21. marts 2021:

Denne weekend bliver vi udsat for en fysisk krævende og grænseoverskridende aktivitet, hvor deltagerne skal mærke efter hvor egne grænser går. Der vil være en spændende konkurrence (i hold) og fokus på resultater.

 

Kursus 4, 28.-30. maj 2021:
I denne weekend er det ungdomskursisternes valg hvad indholdet skal være. Deltagerne skal selv planlægge og gennemføre det 4 ungdomskursus selvfølgelig i samarbejde med underviserne på ungdomskurserne og landsforbundet DUI – LEG og VIRKE.

Tidligere ungdomskursushold har fx været i Lalandia, i London og I Rønbjerg Feriecenter.

 

Tilmeld dig på dui.nemtilmeld.dk