International og Børnepolitisk afdeling har fået ny formand

29. marts 2022

International og Børnepolitisk afdeling er en landsdækkende afdeling, som fungerer lidt som en støtteforening for DUI-LEG og VIRKE. Her kan man melde sig ind, hvis man har sympati for DUI-LEG og VIRKE men måske ikke har mulighed for at indgå i det lokale arbejde.

International og Børnepolitisk afdeling holder løbende arrangementer af enten faglig og fællesskabende karakter for medlemmerne af afdelingen.

På det seneste afdelingsmøde blev Oliver Overgaard Jessen valgt som formand.

“Jeg har fulgt med DUI-LEG og VIRKE på sidelinjen som medlem af DSU – Danmarks Socialdemokratiske Ungdom, og har altid synes at DUI-LEG og VIRKE var et vildt fedt tilbud til at præsentere børn for børnedemokrati. Jeg tror i høj grad at International og Børnepolitisk afdeling har sin berettigelse som en landsdækkende forening, som skaber fællesskab for de DUI’ere som ikke har en fast tilknytning til en afdeling.

Sammen med den nyvalgte bestyrelse, glæder jeg mig til at planlægge nogle fede arrangementer – vi har allerede en masse fede ideer som vi glæder os til at føre ud i livet” siger Oliver Overgaard Jessen.

Har du lyst til at blive en del af International og Børnepolitisk afdeling, kan du se mere om afdelingen på afdelingens Facebook side.