Inspiration til aktiviteter du kan lave derhjemme

18. marts 2020

 

Vi holder pause fra at mødes i DUI afdelingerne, men det betyder ikke, at vi ikke kan lave ting sammen alligevel. Herunder får du inspiration til aktiviteter i kan lave derhjemme, og tips og tricks til nye aktiviteter, som i kan begynde på i afdelingen, når aktiviteterne starter op igen.

Har du ideer til andre aktiviteter, eller vil du gerne have inspiration indenfor nogle specielle emner? Skriv til Udviklingskonsulent Tobias på tobias@dui.dk, hjemmekontoret er åbent helt som normalt.

Her får du et overblik over emnerne i artiklen:

  • Pinterest
  • TikTok
  • YouTube
  • Naturaktiviteter
  • Byg en hule
  • Børn i bevægelse
  • Gaming
  • Brætspil

 

Pinterest

Pinterest er et socialt medie, hvor du finder alverdens kreative ideer i forskellige materialer og sværhedsgrader.
På Pinterest er der noget for alle, uanset om man er til udeliv, madlavning, håndværk eller noget helt fjerde.

 

TikTok

TikTok er et kreativt univers, hvor du kan udleve dine drømme om en skuespller- eller sangkarrier eller få nye ideer til sjove eksperimenter.

Herunder kan du se nogle sjove eksperimenter som Youtuberen Alexander Husum har fundet på TikTok, og så får du nogle eksempler på, hvad det vil sige at lave duet-videoer på TikTok. Prøv selv, der er også masser af inspiration på YouTube.

 

YouTube

YouTube kan du få dig et godt grin eller lære noget nyt. Der er videoer for en hver og du kan selv ligge videoer op. Måske er det på tide at få lavet videoen fra jeres sidste sommerlejr eller en introduktions video til jeres afdeling?

 

Naturaktiviteter

Naturen er fuld af oplevelser. Herunder finder du naturaktiviteter, som du både kan lave derhjemme og i skoven. Klik på billederne for at se aktiviteterne.

Vores Natur – et samarbejde mellem DR, Danske Naturhistoriske Museer, Miljø- og Fødevareministeriet, Friluftsrådet, Nordea Fonden, Aage V. Jensens Fond og 15. Juni Fonden.

 

Danmarks Naturfredningsforening – syv naturaktiviteter i kan lave tæt på jeres hus

 

Friluftsrådet – Masser af naturaktiviteter med Grønne Spire

 

Skoven i skolen – 50 forskellige naturaktiviteter

 

Byg en hule

Herunder kan du se Bertils seje hule. Det virker også helt fint at lave en hule indenfor af møbler, dyner og hvad du ellers har derhjemme, kun fantasien sætter grænser.

 

Børn i bevægelse

Det er vigtigt man stadig bevæger sig, selvom man ikke spiller fodbold i skolegården, eller får cyklet til skole. Herunder har du et par ideer til hvordan du kan få bevæget dig derhjemme.

lær at lave yoga

Yoga er god motion, og så kan du gøre det hjemme i stuen, uden at underboen går amok. Hvem er bedst, dig eller dine forældre?

 

Få pulsen op med hjemmetræning

 

Gaming

Det gode ved at være hjemme, er at nu kan man rigtigt få spillet de spil man ikke havde tid til før.

Hvis du er Gamer, kender du helt sikkert CS:GO, Leauge of Legends og Hearthstone, så dem vil vi ikke vise her. Til gengæld kan det være du mangler nogle at spille med. Hvis du gerne vil spille med nogle, så lav et opslag i DUI’s opslagstavle på Facebook – der er helt sikkert nogle der gerne vil spille med dig.

Yousee har lavet en Esportsliga som du kan tilmelde dig ved at klikke på billedet herunder, og der er meget mere Gaming inspiration at ente i Facebook gruppen Dansk Esport.

 

Brætspil

Sidst men ikke mindst, så giv brætspillene en chance. Herunder kan du få inspiration til nye brætspil, men ellers kan man sagtens spille Bezzerwizzer, Ludo, Matador og alle de andre klassikkere over telefonen med vennerne.

 

 

 

DUI-LEG og VIRKE ejer ikke billeder og videoer brugt i denne artikel. Skulle vi have overset en ophavsret, må man meget gerne kontakte os, så vi kan få  det løst.