Ildsjæl søges til at få børn fra socialt udsatte områder ind i fællesskabet omkring DUI København

2. juni 2021

DUI København har en aftale med Københavns kommune om et Socialt Partnerskab i de kommende tre år. Det har gjort vi har en deltidsmedarbejde som understøtter foreningens arbejde med at få flere børn fra socialt udsatte områder til at være en del af fællesskabet. Vores nuværende medarbejder har sagt op, så nu søger vi en til rollen med opstart fra 1. August.
Stilling er 15 timer om ugen og ophører 31. juli 2024.

Om jobbet
Du skal arbejde for at få flere børn og unge fra udsatte byområder som Aldersrogade på Nørrebro, Gadelandet i Husum og Tingbjerg engageret i foreningslivet hos DUI København.

Børnene inviteres ind i de allerede eksisterende aktiviteter, der er både i Husum på EnergiCenter Voldparken og på Østerbro. Du får ansvaret eksisterende projekter, som DUI Københavns pigefællesskab for negle kunst. Dit arbejde er også at være nytænkende og opstarte andre aktiviteter for børn og unge, som vil kunne udvide fællesskabet og skabe plads til flere børn for de udsatte boligområder. Derudover er et vigtigt element at du kan etablere et godt samarbejde med forældrene, frivillige og vores samarbejdspartnere.

DUI København har to andre ansatte, som er studentermedarbejdere og står for den daglige drift af foreningen sammen med formanden og kassereren i foreningen. Ledelsen er en frivillige bestyrelse.

Vi søger en person som har/er

  • Selvstændighed og gerne erfaring for tidligere at arbejde i en forening.
  • Motivation til at arbejde med inklusion af udsatte børn og unge og deres forældre i foreningen og forståelse for målgruppen; gerne erfaring fra lignende indsatser
  • God til at indgå samarbejdsrelationer med kommunen og med relevante parter i lokalmiljøet.
  • Imødekommende og dygtig til at kommunikere med mange forskellige mennesker
  • God til at motivere frivillige, både instruktører, bestyrelsesmedlemmer og forældre, og engagere dem i foreningens indsatser målrettet udsatte børn og unge
  • Evnen til at organisere og drifte foreningens ungdomsarbejde og flair for administrativt arbejde med henblik på puljeansøgninger, herunder Samarbejdspuljen, kontingentstøtteordningen, FerieCamp mv.
  • Interesse for erfaringsudveksling, metodeudvikling og samarbejde med kommunen og de øvrige ressourcepersoner i de Sociale partnerskaber

Der er ingen uddannelseskrav tilknyttet stillingen.

Løn i henhold til overenskomst mellem DUI København og HK.

Ansøgningen sendes til Formand Ann Urbrand på urbrand@dui.dk senest den fredag den 16. juni kl. 12. Har du spørgsmål vedrørende jobbet kan du kontakt Formand Ann Urbrand på urbrand@dui.dk eller telefon 2068684.

Samtaler forventes afholdt tirsdag den 23. juni 2020. Vi forventer at du har orienteret dig om DUI-LEG og VIRKE forud for samtalen. Læs mere på www.dui.dk