Hold Sankt Hans med DUI

17. maj 2018

Mangler du og familien et godt sted at fejre Sankt Hans aften? Vi har samlet fem fænomenale arrangementer fordelt over Fyn, Jylland og Sjælland.

Læs listen nedenfor, og find et bål tæt på dig til Sankt Hans fredag d. 23. juni!

Fyn

 

 

DUI – Munkebo & Højstrup

Tid: Fra 18:00
Sted: Munkebo Bakke
Info: Bålet tændes kl 20:00 af hensyn til børnene. Vi har båltaler, salg af vand og øl og naturligvis også bålsang. Der er mulighed for at lave popcorn og snobrød over åben ild, mens vi nyder udsigten over fjorden. Kig forbi til traditionsrig familiehygge på Munkebo Bakke!

Jylland

 

 

DUI – Kolding

Tid: Fra 18:00
Sted: Reden, Skarre Strandvej 23, Agtrupvig
Info: Vi have sendt heksen til Bloksbjerg og gerne med ild i rumpen og høje hyl! Vi mødes i Reden kl. 18.00, hvor grillen vil være klar. Menuen består af pølser, marinerede kalkunschnitzler, salat og flute. Der er desuden kaffe/the og heksekage. Øl og vand kan købes til 10 og 5 kr. Prisen for deltagelse er 25 kr. pr. person.

Tilmelding skal ske senest den 19. juni til Kirsten Hansen på 28 61 24 90.

Sjælland

 

 

 DUI – Ølstykke

Tid: Fra 18:00
Sted: Byparken (ved Søhøj Park) i Ølstykke
Info: Livemusik og båltale kl. 21:00 – herefter tændes bålet. Sankt Hans i Byparken arrangeres i år af Ølstykke FCs U15 piger med god opbakning fra pigernes forældre. Overskuddet fra arrangementet går til sociale aktiviteter, træningsture i ind- og udland o.a. der er med til at styrke sammenholdet og fastholde pigerne. Spørgsmål kan rettes til Joachim Lyager, Joachim@dui.dk.

DUI – Østerbro

Tid: Fra 17:00
Sted: Kildevældsparken, Vognmandsmarken 69, 2100 København
Info: Traditionen tro er Sankt Hans i Kildevældsparken et børnevenligt arrangement, hvor bålet tændes tidligt, og der er sjove aktiviteter for børn såsom hoppeborg og pandekager og pocorn over bål. Vi glæder os til at se en masse lokale borgere sprede deres tæpper ud på græsset i Kildevældsparken og nyde en aften sammen med båltale, bålsang, LIVE-musik og hygge. Også i år er det muligt at købe mad, drikke, kaffe og kage.
Program:

  • 17:00 – 21:00: Børneaktiviteter – aktivitetsarmbånd koster 25 kr.
  • 17:15 – 20:30: Musikalsk underholdning med bandet Standard
  • 19:15: Båltale
  • 19:30: Bålet tændes
  • 21:00: Arrangementet slutter

Arrangement er et samarbejde mellem det kommende Kulturcenter Kildevæld, lokale foreninger og kommunale institutioner: Den bemandede legeplads i Kildevældsparken, DUI-LEG og VIRKE, Østerbro, Orionspejderne og Socialdemokraterne på Østerbro. Derudover er arrangementet støttet af Østerbro Lokaludvalg.