FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation og DUI-LEG og VIRKE sætter fokus på børnene Første Maj

23. februar 2021

1. maj – Arbejdernes Internationale Kampdag, er en helt særlig dag som opstod, fordi man ønskede en 8 timers arbejdsdag i Australien.

Det fik man, og siden har dagen over hele verden været symbolet på, at vi er nået langt for at opnå et godt arbejdsliv.

Det er sket, fordi vi står sammen som bevægelse, og fordi vi konstant arbejder med de kampe, der opstår i en omskiftelig arbejdsverden.

For DUI-LEG og VIRKE er dagen også helt særlig. Det gode børneliv får plads, når vi har forældre med overskud til deres børn.

Derfor er FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation og DUI-LEG og VIRKE i 2021 gået sammen om at lave aktiviteter, som skal introducere flere børn og unge til Første Maj.

“Det er helt oplagt at DUI-LEG og VIRKE arbejder sammen med FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation, om at lave aktiviteter til børn første maj. Vi har stor erfaring med at lave aktiviteter til familier og FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation når ud til alle de arbejderfamilier, som vi så gerne vil tilbyde fællesskaber til.” siger Ann Urbrand, formand for DUI-LEG og VIRKE.

Samarbejdet inkluderer blandt andet fælles produktion af et aktivitetskatalog til børn og samarbejde med FH – Fagbevægelsens Hovedorganisations lokale afdelinger.