Fastelavn med DUI

6. februar 2017

Står du og mangler et godt sted at fejre fastelavn med hele familien? Her kan du se DUIs arrangementer fordelt over Jylland, Fyn og Sjælland.

Vi glæder os til at se dig!

Jylland

Aalborg
Søndag d. 26. februar kl. 13:30-15:30
DUI-Huset, Østre Allé 89, Aalborg
Tøndeslagning, fastelavnscafé og underholdning med Michael Back! Der er gratis gufpose til alle børn og caféen byder på lune fastelavnsboller mm. Gratis adgang!

Odder
Lørdag. 25. februar kl. 15:30-19:00
Odder Højskoles Hal, Rørthvej 34 A, 8300 Odder
Vi afholder vores store traditionsrige fastelavnsfest i Odder Højskoles Hal for alle DUIere, deres forældre og søskende. Der bliver tøndeslagning, for børn og de voksne får selvfølgelig også deres mulighed for at blive Kattekonge 2017 – der vil blive lidt spiseligt (pizzasnegle/pølsehorn og frugt), 1 sodavand – der kan købes popcorn og slushice, der er kaffe og the – og så er der selvfølgelig diskotek med konkurrencer. Der vil være præmier til de ”sjoveste, pæneste, særeste, mest opfindsomme eller team” udklædninger og de voksne skal selvfølgelig også være klædt ud. For at have præmier nok, skal hver afdeling medbringe mindst 1 pakke for hver 10 deltagere. Tilmelding til Aage Rothmann, aage@rothmann.nu eller til. 30 255 032 senest mandag den. 20. februar 2017. Prisen er 40 kr. pr. deltager.

Struer
Tirsdag d. 21. februar kl. 18
DUI-huset, Skrænten 3 7600, Struer

Tag gerne hele familien og venner med. Vi slår katten af tønden og ser hvad den indeholder af spændene ting.
Der bliver også Kåret kattekonge og dronning, givet præmier for de bedste udklædninger, serveret fastelavnsboller, drukket varm kakao, kaffe og the – og spillet amerikansk lotteri.

Fyn

 

 

Munkebo
Fredag d. 24. februar kl. 16-18
Munkebo Forsamlingshus, Lindøalleen 49, 5330 Munkebo
Sammen med Munkebo Bycenters Centerforening inviterer vi til stor fastelavnsfest! Vi har både tøndeslagning, kåring af kattekonge og dronning samt præmie til bedst udklædte for alle børn op til 12 år. Der vil blive serveret fastelavnsboller og saftevand til alle deltagende børn. Til forældre og øvrige fremmødte har vi kaffe og the klar. Deltagelse er gratis – bare mød feststemt op!

Korsløkke
Søndag d. 26. februar kl. 14-16
DUI-huset, Rødegårdsvej 315 5230 Odense M
Vi mødes i DUI-huset, hvor vi hygger os lidt sammen inden vi vil blive delt op efter alder for at slå katten af tønden. Der vil være kåring af kattekonge og katteprins.  Alle børn får 1 sodavand og 1 fastelavnsbolle, og så hygger vi os ellers sammen. De voksne kan købe kaffe og fastelavnsboller. Børnebilletter skal købes i forvejen i DUI-huset og koster kun 5 kr. Ikke-medlemmer kan henvende sig til lokalformand Jonna Ivarsen, 22719660.

Sjælland

 

 

Helsingør
Søndag d. 26. februar kl. 14-17
Hymersvej 12, 3000 Helsingør
Kom og hav en rigtig hyggelig søndag, med os alle i DUI. Vi laver fastelavnsris og slår katten af tønden – kom meget gerne udklædt! Tilmelding til Catharina “Nina” Bengtsson, 23827604.

Rødovre
Søndag d. 26. februar kl. 10-12
Rødovregård, Kirkesvinget 1, 2610 Rødovre
Når tønderne er slået ned, er der kåring af kattekonge, kattedronning samt bedst udklædte. Alle børn får en fastelavnsbolle og en kakao eller æblejuice GRATIS. Den kan nydes, når tryllekunstneren Ib Ibbermann underholder. Voksne kan købe kaffe/te og kage til billige penge. Ingen tilmelding nødvendig – bare mød op!

Østerbro
Søndag d. 26. februar kl. 14-16
DUI-Huset, Sibeliusgade 41 (tidligere Borgervænget) bag Kildevæld Skolen
Traditionen tro inviterer DUI – LEG og VIRKE Østerbro børn ,unge og deres familier til et par hyggelige timer i DUI-Huset. Børnene slår katten af tønden, de bedst udklædte kåres, fastelavnsboller og saftevand er på bordet og så er der tid til forskellige konkurrencer og lege. Alt dette er gratis for børnene. Der vil være mulighed for at købe kaffe, te kakao og fastelavnsboller til rimelige priser. Husk småpenge eller MobilePay –  OBS! der er pt ikke mulighed for at parkere ved DUI-huset. Vi glæder os til at se dig!