DUI-LEG og VIRKE lancerer katalog om Verdensmålene

6. april 2020

Billede: Verdensmålsakademiet

 

DUI-LEG og VIRKE lancerer sammen med Tuborgfondet et Verdensmålskatalog, der sætter fokus på hvordan 17 forskellige lokalforeninger arbejder med Verdensmål.

Verden er gået sammen om en plan for hele klodens udvikling, vi kalder den Verdensmålene og den gælder for alle lande. Verdensmålene består af 17 mål, som beskriver hele verdens mål for udryddelse af ekstrem fattigdom, madspil, kvalitetsuddannelse, fred og meget mere.

Verdensmålene kan virke uoverskuelige. Derfor skal man se dem som Hverdagsmål – for alle handlinger i vores hverdag har indvirkning på Verdensmålene. Ligefra den type mad vi vælger at spise, hvordan vi transporterer os, hvordan vores hjem er indrettet, hvor vi arbejder, hvilke aktiviteter vi laver i afdelingen og man kunne blive ved.

I kataloget “Sådan arbejder vi med Verdensmål”, finder du en samling af ideer til, hvordan man i DUI-LEG og VIRKE bidrager til Verdensmålene. Ingen er perfekte, men alle har gode ideer til at skabe en bedre verden.

Kataloget er lavet i samarbejde med Tuborgfondets Verdensmålspulje, og indebærer foruden kataloget også en række lokale Verdensmålsaftener, hvor man kan lære om Verdensmålene. Du kan tilmelde dig Verdensmålsaftenerne her.

Find kataloget, og læs mere om hvordan DUI-LEG og VIRKE arbejder med Verdensmål på dui.dk/verdensmaal.