DUI-LEG og VIRKE inviterer til #blivhjemme aktiviteter med Tuborgfondet

20. marts 2020

 

Ekstraordinære situationer kræver ekstraordinære handlinger. DUI-LEG og VIRKE går derfor sammen med Tuborgfondet om at tilbyde #blivhjemme aktiviteter startende fra uge 13. 

Fra uge 13 er der hjælp at hente til at få dagene derhjemme til at gå. DUI-LEG og VIRKE ryster posen og inviterer den brede befolkning indenfor til fire af vores mest populære foreningsaktiviteter.

Konkret bliver der i løbet af de kommende uger stablet TV Køkken, kreativt værksted, Brætspil og LAN-Party på benene til gavn for alle, der mangler noget at lave derhjemme.

“Vi er så glade for at kunne bidrage med aktiviteter i den nuværende situation, hvor borgere i alle aldre føler sig isoleret og alene. Situationen kræver at vi gentænker vores måde at formidle aktiviteter på, og det er ret sundt kan vi mærke” siger Sekretariatschef Jane Dupont om bevillingen.

Første beredskab allerede udrullet

Hos DUI-LEG og VIRKE, er samarbejdet med Tuborgfondet allerede anden bølge af beredskab under coronakirsen.

“Foruden at alle vores fysiske foreningsaktiviteter er blevet stoppet, har vi også i samspil med lokalforeningerne startet www.dui.dk/blivhjemme, hvor vores lokalforeninger kan hjælpe hinanden med at dele aktiviteter og værktøjer til at komme igennem coronakrisen” siger udviklingskonsulent Tobias Simonsen.

Se mere om DUI-LEG og VIRKEs foreløbige indsatser her, hvor også de kommende #blivhjemme aktiviteter vil blive delt.

Søg Tuborgfondet

Tuborgfondet har støttet #blivhjemme aktiviteterne med 30.000 kr.

Har du også en god ide til #blivhjemme aktiviteter, kan du se mere om puljen herunder.

Se mere om Tuborgfondets akutpulje til ungdomsorganisationer der gerne vil bidrage under corona her.

 

Billedresultat for tuborgfondet logo