DUI-hygge i stedet for Paludan-had

23. april 2019

I Avedøre var DUI med til at samle børn og voksne til en positiv protest imod Rasmus Paludan.

 

Anden Påskedag var den racismedømte Rasmus Paludan igen på rundtur med sine yderligtgående demonstrationer. Denne dag gik det ud over Farum, Frederiksberg og Avedøre.

Men i Avedøre fik Paludan ikke helt den opmærksomhed, han er vant til. Ifølge Københavns Politi var omkring 100 mødt frem, og demonstrationen forløb roligt.

 

En positiv protest

Langt flere deltog i en positiv protest, som DUI-Avedøre var med til at arrangere på SB-Banerne. Her fik op mod 250 børn og voksne en hyggelig eftermiddag sammen – med hoppeborg, fodbold, slush ice og hjemmebag.

”Paludan laver nogle mærkelige ting! Så vi synes, vi ville gøre noget for at få de unge til at lade være med at hoppe med på hans bølge,” forklarer Magnus Funch Clausen fra DUI-Avedøre.

”Vi vil hellere sprede det gode budskab: at vi skal tale ordenligt, omfavne hinanden og behandle hinanden godt.”

 

Et godt fællesskab

Magnus Funch Clausen bor selv i Avedøre og er meget glad for det.

”Rasmus Paludan beskriver Avedøre som en ghetto, men faktisk er det flere år siden, at vi blev taget af ghetto-listen,” siger Magnus Funch Clausen.

”Jeg synes, det er fantastisk at bo her i Avedøre. Beboerne snakker sammen, vi har et godt fællesskab, og nye beboere kommer lynhurtigt ind i det.”

 

TV 2 Lorry har også interviewet Magnus Funch Clausen fra DUI-Avedøre. Klik her for at se TV-indslaget.