DUI favner alle – og vi favner alles børn

1. august 2019

Lørdag den 17. august går DUI med i Copenhagen Pride.

”Vi går med i priden for at vise, at vi er ligeglad med, om du har to mødre eller to fædre, eller hvordan dit familiemønster ser ud. DUI favner alle – og vi favner alles børn,” siger Lis Olesen, som er tovholder for DUI’s deltagelse i pride-paraden.

”Vi har ingen fordomme i den retning, men plads til alle. Og rent faktisk har vi unge DUI’ere, som er biseksuelle, transkønnede, bøsser eller lesbiske.”

I år bliver det fjerde gang, at DUI går med i Copenhagen Pride.

 

Plads til alle

Lørdag den 17. august afgår pride-paraden fra Frederiksberg Rådhus klokken 13. Men allerede om formiddagen begynder de over 150 tilmeldte pride-grupper at stille op til paraden.

DUI’erne mødes klokken 12 på trappen ved Frederiksberg Rådhus, og klokken 12.30 går DUI’erne sammen hen til det rigtige sted i paraderækkefølgen – i år bliver det formentlig sammen med en af fagbevægelsens ungdomsorganisationer.

DUI’s deltagelse i Copenhagen Pride er organiseret af Vestegnens Fællesledelse, men Lis Olesen opfordrer alle DUI’ere til at møde op.

”Jo flere vi er, jo mere synlig bliver DUI. Og jo sjovere er det at gå med i priden,” siger Lis Olesen.

”Tag en DUI-T-shirt på, og mød op. Vi har masser af regnbueflag med DUI-logo.”

 

Fællesspisning hos DUI-Avedøre

Pride-paraden forventes at nå frem til Københavns Rådhus omkring klokken 16. Her vil nogle DUI’ere måske blive for at feste og opleve det store Pride Show.

”Men hvis man har lyst, er man velkommen til at tage med til Avedøre-afdelingens lokaler, hvor vi spiser mad sammen og hygger efter priden,” siger Lis Olesen.

Hvis man vil spise sammen med DUI-Avedøre, må man meget gerne tilmelde sig ved at ringe eller SMS’e til Lis Olesen på 61 33 45 69.

 

Går du med i Copenhagen Pride, og har du brug for en DUI-T-shirt eller en DUI-vandflaske? Eller måske en stor pose DUI-bolsjer, som lige nu sælges for blot 25 kroner. Klik her for at tage et kig ind i DUI Shoppen.