DUI deltager i Fjordens Dag

28. august 2019

Få en airbrush-tatovering. Lav dit eget badge. Kom med ud at sejle.

Den 8. september er DUI-Munkebo og DUI-Højstrup med på Fjordens Dag – et årligt naturarrangement omkring de nordfynske fjorde.

”Det er en god mulighed for os at vise børnene her i området, hvad DUI har at tilbyde dem,” fortæller John Eriksen, formand for DUI-Munkebo.

”På DUI’s stand ved Fjordens Dag kan børnene få en airbrush-tatovering og lave deres helt eget badge til at sætte på tøjet. Og børnene kan også komme med ud at sejle på vores båd, Kristine.”

DUI-Munkebo arrangerer, og DUI-Højstrup hjælper til.

”DUI-Munkebo og DUI-Højstrup er gode til at hjælpe hinanden, når der er større arrangementer i vores områder,” forklarer Monika Findsen, formand for DUI-Højstrup.

Ud over Fjordens Dag nævner hun Sankt Hans, Bolbro-dagen i Odense og forskellige arrangementer i Storms Parkhus som eksempler, hvor de to DUI-afdelinger hjælper hinanden.

”Vi har også lavet nogle brochurer om DUI sammen med Højstrup, Korsløkke og Svendborg. De brochurer deler vi selvfølgelig også ud ved Fjordens Dag,” fortæller John Eriksen.

 

Båden Kristine afgår 8. september klokken 11, 12, 13, 14 og 15 fra havnen Boels Bro, som ligger ved foden af Munkebo Bakke. Sejlturen varer 45 minutter og koster 50 kroner for voksne. Børn op til 14 år sejler gratis med, når de ledsages af en voksen.

DUI’s andre børneaktiviteter på Fjordens Dag finder også sted ved Boels Bro.

Klik her for at læse mere om Fjordens Dag.