DUI-Aarhus starter nyt familieprojekt

14. august 2019

 Kreativ Familieliv er et nyt projekt, som DUI-Aarhus starter op i september.

 ”Her handler det ikke om børnepasning, men om at børn og deres forældre kan komme ned i DUI for at lave kreative aktiviteter sammen,” siger Sebastian Jul, formand i DUI-Aarhus.

”Det kan for eksempel være bolsjeproduktion, sæbebobler, maling af sten og meget andet. Vi har seks damer og piger, som kører projektet, sørger for materialerne og hjælper børnene og deres forældre i gang med de kreative aktiviteter.”

Kreativ Familieliv mødes fremover den næstsidste søndag i måneden, første gang 22. september.

Selve lanceringen af Kreativ Familieliv sker dog den 14. september ved Langenæs Kulturfestival, som DUI-Aarhus hvert år er en stor del af.

”Til Langenæs Kulturfestival holder DUI åbent hus for Kreativ Familieliv, og udenfor har vi opstillet en hoppeborg til børnene,” siger Sebastian Jul.

 

Overnatning i det fri

I forvejen har DUI-Aarhus gennem flere år kørt det populære projekt Friluftsfamilier.

 Friluftsfamilier mødes den sidste søndag i hver måned. I september mødes nogle af friluftsfamilierne dog allerede lørdag aften:

 ”Til september har vi booket en shelter, hvor vi tager ud med børnene og sover i,” fortæller Maja Busted fra DUI-Aarhus.

”Dem der ikke har lyst til at sove udendørs, kan så komme søndag morgenen og stadig være med,” siger Maja Busted, som er en af de drivende kræfter i Friluftsfamilier.

 

Ud over Kreativ Familieliv og Friluftsfamilier mødes DUI-Aarhus fast hver 14. dag til spisning og hygge. Det sker tirsdag i lige uger.