DUF inviterer til demokrati-aftener

29. januar 2020

DUF sætter fokus på hverdagsdemokrati og inviterer til demokrati-aftener i Odense, Aarhus, Herning, Aalborg, Esbjerg og Roskilde.

 

På demokrati-aftenerne sætter DUF fokus på det nære hverdagsdemokrati, som foregår ude i DUF’s medlemsforeninger – heriblandt DUI.

Formålet er blandt andet at gøre DUF klogere på den forskel, som DUI og andre DUF-foreninger gør for børn og unge.

Men formålet er også at give mulighed for, at medlemmer af forskellige foreninger kan mødes og blive inspireret af hinanden.

 

Vil du med?

Vil du dele ud af din viden og blive inspireret af, hvad andre medlemsorganisationer gør? Så kom med, når DUF kommer forbi en by i nærheden af dig.

Klik på et link herunder for at læse mere om tid, sted og tilmelding til demokrati-aftenen i den by, som ligger tættest på dig og din DUI-afdeling:

 

Det sker …

Hver aften er bygget op af en række øvelser, hvor deltagerne i fællesskab vil blive klogere på, hvad der sker ude i foreningerne.

Som deltager får du:

  • Mulighed for at dele din viden samt sparre og tale med andre foreningsaktive.
  • Rum til samt mulighed for at reflektere over, hvordan I arbejder med demokrati i jeres forening.
  • Indblik i hvordan demokrati er andet og mere end generalforsamlinger.

Arrangementerne er for alle medlemmer og frivillige i DUF’s medlemsorganisationer. Der vil være aftensmad til arrangementet og rejserefusion for dem som kommer langvejs fra.

Man behøver ikke have en særlig viden om demokrati, men blot lyst til at dele sine oplevelser i en forening og blive klogere.