Børn i Bevægelse åbner i Aalborg

7. marts 2019

MGP-dans og dromedar-dans er på programmet, når Børn i Bevægelse åbner i Aalborg.

 

”Med Børn i Bevægelse får børn mulighed for at bevæge sig på en sjov måde, hvor de ikke skal konkurrere med hinanden. I stedet kan alle være med,” siger Helle Christensen fra DUI-Aalborg.

”Vi tilbyder bevægelse på en anden måde end den, som børnene får tilbudt på holdsport og andre sportsaktiviteter. Dermed håber vi også at få børn med, som i dag ikke får bevæget sig, fordi de ikke føler sig godt tilpas med konkurrenceelementet i sportsforeningerne.”

 

Opstart 12. og 14. marts

Børn i Bevægelse åbner som en selvstændig DUI-afdeling i Aalborg med eget kontingentsats.

Det koster 450 kroner at gå til en af aktiviteterne. Den Dromedarfremkaldende Danseskole er på programmet om tirsdagen og MGP Dans om torsdagen.

”På sigt er det meningen at aktiviteterne i Børn i Bevægelse skal ud af DUI-Huset og i stedet ligge, hvor andre børn kommer,” fortæller Helle Christensen.

Af praktiske årsager foregår den første sæson dog i DUI-Huset på Østre Allé 89.

Opstart er 12. marts (dromedar-dans) og 14. marts (MGP-dans). Men man kan også godt tilmelde sig og begynde aktiviteten senere.

Læs mere om aktiviteterne i dette link.

Du kan tilmelde dig på 98 12 29 00, ved at skrive til duiaalborg@dui.dk eller ved at møde op på dagen.

 

Fra Østerbro til Aalborg

Børn i Bevægelse blev oprindeligt udviklet af DUI’s afdeling på Østerbro, hvor aktiviteterne gennem flere år har kørt med stor succes.

”Vi er selvfølgelig inspireret af successen på Østerbro, men vi har tilpasset Børn i Bevægelse til vores by og vores afdeling her i Aalborg,” siger Helle Christensen.

Det er første gang, at Børn i Bevægelse åbner i Jylland.