Bliv praktikant i efteråret 2021

8. april 2021

 

Brænder du for at skabe værdifulde fællesskaber for børn, unge og familier? DUI-LEG og VIRKE søger en praktikant i efteråret 2021.

DUI-LEG og VIRKEs landskontor er et mindre kontor med to fuldtidsansatte, en elev, to deltidsansatte og en praktikant. Vores opgave er at servicere den frivilligt valgte hovedbestyrelse og de landsudvalg som er nedsat. Desuden bidrager vi til drift og udvikling af lokale foreninger, som vi cirka har 40 af over hele landet.

Som praktikant vil du både kunne fordybe dig i studierelevante opgaver og samtidigt mærke hvordan arbejdet på et kontor fungerer, hvor alle er generalister og hvor vi sammen finder løsninger på de ting vi ikke ved.

DUI-LEG og VIRKEs landskontor løser opgaver indenfor kommunikation, notatskrivning, fundraising, rådgivning om foreningsdrift og udvikling, konfliktløsning, konceptudvikling, administration og interessevaretagelse.

Din arbejdsplads vil være Arsenalvej 14, 1436 København K (vær dog opmærksom på at hjemmearbejde forekommer hvis ikke corona situationen ændre sig).

Praktik hos DUI-LEG og VIRKE er ulønnet.

 

Hvem er du?

For os er det ikke så vigtigt hvilket studie du går på. Vi fastlægger praktikkens længde og indhold i samarbejde med dig.

Vi forventer at du er ærlig, arbejdsom og at du har interesse for udvikling af fællesskaber for børn, unge og familier. Hos os tager man fat og hjælper til hvor man kan. Vi forventer du stiller spørgsmål til det du ikke forstår og at du bidrager med en positiv løsningsorienteret attitude.

 

Om DUI-LEG og VIRKE

DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende organisation for børn, unge og deres familier. Vores formål er at arbejde for at give børn og unge et godt liv gennem et stærkt demokratisk fællesskab med aktiviteter som den bærende kraft.

Vi skaber fritid med mening og indhold for hele familien, og med aktiviteter og uddannelse på tværs af alle generationer på alle niveauer. Hos os er det ikke afgørende, hvad vi laver sammen, men kvaliteten af det, vi laver sammen.

Vi tager børn og unges rettigheder seriøst og tør være talerør for børn og unges rettigheder, når voksne glemmer dem.

 

Kontakt os og ansøg

Har du spørgsmål kan du kontakte forbundssekretær Jane Dupont på 25167272 eller jane@dui.dk. Vi modtager løbende ansøgninger og kalder løbende til samtaler ud fra ansøgningerne. Vi glæder os til at modtage din ansøgning.