Bliv en del af DUI-LEG og VIRKEs Instagram redaktion

31. juli 2020

 

Synes du det er sjovt at tage billeder og lave videoer? Så har du nu mulighed for at blive en del af DUI-LEG og VIRKEs Instagram redaktion. Se her hvordan.

DUI-LEG og VIRKEs Instagram profil har fået vokseværk, hvorfor vi nu søger frivillige til at lave indhold til Instagram profilen.

Der sættes nu to initiativer igang. Det ene går ud på, at du som afdeling eller fællesledelse i DUI-LEG og VIRKE kan lave #takeover og låne Instagram profilen til at vise afdelingen- eller fællesledelsens fede aktiviteter frem.

Det andet initiativ, er at man nu kan blive en del af DUI-LEG og VIRKEs Instagram redaktion.

 

Hvad vil det sige at være en del af DUI-LEG og VIRKEs Instagram redaktion?
Instagram redaktionen er for dig der brænder for DUI-LEG og VIRKE og som synes det er mega sjovt at tage billeder og lave videoer.

I redaktionen bestemmer vi sammen hvilke opslag der skal lægges på Instagram profilen, og vi skal producere små gør-det-selv videoer, hvor vi viser nogle af de aktiviteter frem man kan lave i DUI-LEG og VIRKE.

Du bliver en del af et team på omkring 5-8 personer, med Tobias fra Forbundskontoret som koordinator.

Sammen har vi en Facebook gruppe, hvor vi deler ideer og koordinere de kommende opslag. Engang i mellem kan det være vi ringes ved med video, men konceptet er at du skal kunne lave videoer og billeder fra hvor end du sidder i landet.

 

Hvordan bliver man en del af DUI-LEG og VIRKEs Instagram redaktion?
Hvis du har lyst til at blive en del af DUI-LEG og VIRKEs Instagram redaktion, kan du skrive til Tobias på tobias@dui.dk.

Fortæl her lidt om hvem du er – hvor gammel er du? Hvorfor vil du gerne være med i redaktionen? og har du nogle gode ideer til indhold vi skal begynde at lægge på Instagram profilen?