Aktivitetsfestivalen: Tilmeldingsfrist 14. september

6. september 2019

Den 14. september udløber fristen for at tilmelde sig til DUI’s årlige Aktivitetsfestival. 

Genbrug og robotter med et strejf af H. C. Andersen – det er temaet for årets Aktivitetsfestival.

”Vi glæder os til at holde et modeshow, hvor man skal lave sit eget outfit af genbrugstøj,” siger Monika Findsen fra DUI-Højstrup.

”Børnene lærer også, hvordan man kan lave cola-dåser om til lysestager. Og så kommer Patrick Thode-Fredsgård og spiller stomp med børnene – stomper sådan noget, hvor man laver musik gennem at slå på skraldespandslåg og andre genbrugsting.”

 

I det fynske spor

H. C. Andersens fødeby, Odense, er årets værtsby for DUI’s Aktivitetsfestival.

”Det kan da godt være, at nogle synes, H. C. Andersen efterhånden er lidt klichéagtig at tage med i programmet. Men nu hvor Aktivitetsfestivalen bliver holdt på Fyn, vil vi også gerne holde noget af programmet i det fynske spor,” siger Monika.

”Under lørdagens middag kan børnene glæde sig til underholdning baseret på et af H. C. Andersens eventyr. Og om fredagen ved check-in bliver børnene mødt af prinsesser, hekse og konen med æggene.”

Monika fremhæver også robotbygning og børnediskotek som nogle af de andre aktiviteter på Aktivitetsfestivalen.

Derudover dukker hver af de deltagende DUI-afdelinger op med en selvvalgt aktivitet inden for rammerne af det overordnede tema.

Og så bliver der naturligvis mulighed for at smage på fynske specialiteter som runner me brunner, ævlekawe, rygeostsalat og andre lækkerier.

 

Tilmelding senest 14. september

Aktivitetsfestivalen finder sted på Rosengårdskolen, Stærmosegårdsvej 51 i Odense, i weekenden 4.-6. oktober.

Du kan tilmelde dig Aktivitetsfestivalen gennem din lokale DUI-afdeling, i medlemssystemet, og tilmeldingsfristen er altså 14. september.

Det koster 300 kroner at deltage, hvilket inkluderer mad og drikke, men ikke transport. En del DUI-afdelinger giver tilskud til lokale medlemmer, som vil med på Aktivitetsfestivalen.

Aktivitetsfestivalen arrangeres af DUI-afdelingerne i Højstrup, Korsløkke, Munkebo og Aarhus.

 

Har du spørgsmål eller vil du melde dig som frivillig, kan du ringe til Dorte Rasmussen på 20 53 23 32.