Årets Ungdomsforening: Vær med i kampen

12. september 2018

Vinderen af prisen som Årets Ungdomsforening i 2017, FDF K9 Nørrebro. Foto: Morten Rode

 

 

DUF giver 10.000 kroner til Årets Ungdomsforening. Vær med i kampen: Indstil jeres forening, gruppe eller projekt inden 30. oktober.

Dansk Ungdoms Fællesråd har skudt kampen i gang om prisen som Årets Ungdomsforening. Med denne pris vil DUF hylde en forening, som er gået nye veje for at styrke det frivillige foreningsliv, og som tør tænke nyt i sit arbejde med børn og unge.

Måske kender du en forening, som fortjener prisen som Årets Ungdomsforening? Lokalforeninger, regionalforeninger og projektgrupper i DUF’s medlemsorganisationer kan indstilles til prisen.

Dermed kan også DUI’s afdelinger, ungdomsgrupper og -projekter være med i kampen.

Ud over æren og den flotte titel får vinderen en præmie på 10.000 kroner, som kan bruges på aktiviteter, der udvikler og styrker foreningen.

Den 30. oktober klokken 12.00 er absolut sidste chance for at indstille en forening, gruppe eller projekt til prisen som Årets Ungdomsforening. Men du/I kan allerede nu finde indstillingsblanketten på duf.dk, udfylde den og maile den til: foreningspris@duf.dk

Forbundskontoret hjælper meget gerne med råd, hvis du/I ønsker det. Skriv til dui@dui.dk eller ring til 36 17 72 00.

DUF’s dommerkomitéen lægger vægt på nytænkning, udvikling, frivillighed og samarbejde, for eksempel med lokalsamfundet, andre lokalforeninger, skoler og institutioner. Vinderen bliver kåret på DUF’s delegeretmøde den 1. december.

Sidst DUI vandt prisen var i 2011: Her løb DUI Trige med sejren for afdelingens store integrationssucces.

Læs mere om prisen som Årets Ungdomsforening på: duf.dk