Sankt Hans med DUI

22. juni 2016

Står du og mangler et godt sted at fejre Sankt Hans aften med hele familien? Vi har fundet fire fede arrangementer fordelt over Fyn, Jylland og Sjælland.

Tjek listen nedenfor, og find et bål tæt på dig til Sankt Hans torsdag d. 23. juni!

 

Sjælland

DUI – Østerbro

Tid: Fra 17:00
Sted: Kildevældsparken, Vognmandsmarken 69, 2100 København
Info: Vi har god musik, lækker mad og drikke, aktiviteter til børnene, bål samt båltale af Pernille Rosenkrantz-Theil på programmet. Bålet tændes kl. 19:30, og du kan læse mere om programmet på facebook.

DUI – Ølstykke

Tid: Fra 18:00
Sted: Byparken (ved Søhøj Park) i Ølstykke
Info: Livemusik, båltale kl. 21:00 og herefter tændes bålet. Sankt Hans i Byparken arrangeres i år af Ølstykke FC’s U15 piger – en velfungerende trup bestående af ca 40 spillere, trænere ledere og med god opbakning fra pigernes forældre. Overskuddet fra arrangementet går til sociale aktiviteter, træningsture i ind- og udland o.a. der er med til at styrke sammenholdet og fastholde pigerne. Spørgsmål kan rettes til Joachim Lyager, Joachim@dui.dk.

Fyn

DUI – Munkebo

Tid: Fra 19:00
Sted: Munkebo Bakke
Info: Bålet tændes kl 20:15 af hensyn til børnene. Vi byder på båltaler salg af vand og øl – og naturligvis også bålsang. Der er mulighed for at lave popcorn og snobrød, mens vi nyder udsigten over fjorden. Kig forbi til traditionsrig familiehygge på Munkebo Bakke!

Jylland

DUI – Kolding

Tid: Fra 17:30
Sted: Feriekolonien Reden, Skarre Strandvej 23, 6091 Bjert
Info: I år sender vi heksen afsted fra Reden. Prisen er 25 kr., inklusiv kød, pølse, salat, flutes, kaffe og kage. Drikkevarer kan købes og det børnevenlige bål tændes ca. kl. 20. Tilmelding til Kirsten Hansen på 28 61 24 90, kirsten@dui.dk.