Roskilde Festival

Hvert år deltager afdelingen på Roskilde Festival.   Vi sælger frugt fra bod og vogne, der er rigtig mange medarbejdere fra hele landet som gør en kæmpeindsats. Lønnen for dette arbejde er et armbånd som gælder hele festivalugen, fuld forplejning under alle vagter. Adgang til bodens bagland også når man ikke er på vagt, hvor du kan drikke en kop te eller kaffe. Derudover et rigtig godt sammenhold og en masse nye venskaber.

Husk! du skal henvende dig til Jeanett Halkjær (Tulli):

                                                Mail: jeanetth@dui.dk

                                                 eller tlf.: 56 65 38 40

, hvis du vil have plads i køen for at deltage på festivalen 2023.

Du skal kunne lægge 32 arbejdstimer i løbet af de 7 døgn vi er på festivalpladsen.

Arbejdstiden er 4 x 8 timer fordelt over hele ugen.

 

Byrådet på besøg i boden

I 2013 havde vi besøg af en stor del af byrådet fra Roskilde med borgmester Joy Mogensen (S) i spidsen. Byrådet havde valgt at besøge 2 boder på festivalen for at se hvordan de frivillige foreninger fungerer på en “pløjemark” under Roskilde-festivalen.

De var meget interesserede og spurgte bl.a. ind til hvordan vi skaffede medarbejdere, om vi har problemer med det, hvordan vores set-up er (investering, risiko, overskud, planlægning) , hvilke udfordringer vi har, medarbejderpleje og hvordan vores samarbejde med Roskilde Festival er?

Byrådsmedlemmerne virkede positive og overraskede over hvilket stort arbejde det egentlig er at drive en bod på festivalen.  Byrådet blev trakteret med smagsprøver af vore frugt og lidt at drikke.