Om DUI-LEG og VIRKE København

DUI-LEG og VIRKE er en børne- og familieorganisation. Vi laver aktiviteter med fokus på fællesskab for børn og deres familier.

DUI-LEG og VIRKE København er én ud af cirka 60 DUI-afdelinger i hele landet. Alle afdelinger arbejder efter Landsorganisationen DUI-LEG og VIRKEs idégrundlag. Men da det er afdelingens frivillige, der former afdelingen og dens aktiviteter, er afdelingerne meget forskellige.

I DUI-København er vores aktiviteter primært styret af vores frivillige. Og da det er de frivillige som skaber rammerne for alle vores aktiviteter er vi altid interesserede i at få flere engagerede med i DUI-København.

Vi har forskellige aktiviteter i vores dejlige hus, der ligger på Sibeliusgade 41, 2100 København Ø.

Følg med på vores Facebookside: DUI-LEG og VIRKE København.

I kan altid se oversigten over aktuelle arrangementer og tilmelde jer på NemTilmeld.

 

Børn i Bevægelse

Børn i Bevægelse er ugentlige fritidsaktiviteter for børn i alderen 4-13 år. Her er der plads til alle, og vi lægger vægt på fællesskab frem for konkurrence.

Vi stræber efter at skabe underholdende aktiviteterder ikke blot bringer glæde til børnene, men også styrker deres kropsbevidsthed, lyst til bevægelse og evne til at deltage i fællesskabet. Vores første Børn i Bevægelse-hold blev etableret i 2013 på Østerbro, og siden da har vores aktiviteter spredt sig til flere steder i København.

På holdene har vi en række dygtige instruktører, som er nøje udvalgt, så de både har erfaring med at arbejde med børn samt høj faglighed inden for den aktivitet, de underviser i.

På hvert hold er der plads til 15-25 børn med 1-2 instruktører, alt efter børneantal.

På vores Børn i Bevægelseshold skaber vi ikke blot aktiviteter; vi skaber oplevelser og styrker børns fællesskabsånd gennem legende og lærerige initiativer.

Klik på det område du er interesseret i for at læse mere og tilmelde dit barn:

Husum

Sydhavnen

Østerbro 

 

Vores lokaler

Vi har et stort og flot hus, som ligger lige bag ved Kildevældsskolen på Østerbro. Huset bliver i løbet af ugen brugt flittigt til forskellige aktiviteter og arrengementer.

Det store køkken bliver ofte brugt til at bage kager eller lave mad i og i den store sal bliver der lavet mange forskellige aktiviteter, lige fra større åbne arrangementer til ugentlige hobbyaktiviteter og hyggelige spilleaftener.

Udlejning af lokalet er kun til vores frivillige, som kan låne huset til private arrengementer.

 

Falkevennen

Falkevennen er en forening, som har til formål at støtte DUI-Østerbro, både moralsk og økonomisk. Falkevennen har siden starten i 1966 været en meget stor hjælp for afdelingen.